Mit tegyek, hogy minél hamarabb megjöjjön?
Szia! Hát egyértelmű trükk nem hiszem, hogy van. Nagy kérdés persze, hogy mindig ennyire rendszertelen-e. Nem állítom biztosan, hogy ez áll a problémád hátterében, de lehet érdemes lenne ezt az oldal megnézni.
en nagyon régóta minimalisan tudom szabalyozni a menzim. elég érdekes módszer, de neha nagyon nagy hasznát láttam.
- ha azt szerettem volna, hogy elmuljon : ittam egy kis alkoholt
- ha azt szerettem volna, hogy megjöjjön, túltornáztam magam (izomlázig tornáztam, mozogtam, aktivan, és akkor hamarabb megjott)
biztos megvan a biologiai magyarazata, hogy miért, én ezekre veletlenul jottem ra, nem "hasznaltam" tul gyakran, csak neha rettenetesen hasznos volt.
nem tudom nalad mukodik e.
rendszeres a menzid amugy?
olvass utána a mastodynon homeopatias cseppnek, szerintem az hasznalna "mastodynon cseppek" <-- igy keress ra a guglival.
Javallatok
· menstruációs zavarok és/vagy meddőség (corpus luteum elégtelenség),
· praemenstruatiós syndroma (mastodynia, oedema-képződés, fejfájás, székrekedés, psychés labilitás),
· fibrocystás mastopathia.
állítolag a barátcserje (agnus castus) a babaprojectben is aktivan besegithet.
szia.
A barátnőm állatja hogy ha azt akarja hogy jöjjön meg neki (pl: buli előtt egy héttel mert szeretkezni akar a pasijával és pont buli hétre esne neki) akkor vörösbort iszik mert az kihozza belőle , én nem tudom saját tapasztalatból ezt állítani mert én örülnék neki ha egyszer már nem jönne meg ... :-)
Szia! Nekem pontosan ugyanilyen problémám volt! November elején volt meg utoljára, akkor is csak barnás folyás. Aztán semmi. Elkezdtem inni a cickafarkot nivember közepén 1 hónapig, aztán tartottam egy kb. 10 napos szünetet. Mikor újra elkezdtem inni, már napi 1 E-vitamint is szedtem mellé. Egy hét után megjött.
Szerintem kezdd el szedni a vitamint, biztos vagyok benne, hogy nekem az segített!!! (A cicka csak a ciklus szabályozásához kell nálam.)
nem szabad egy hónapon keresztül inni a cickafarkot, csak az aktuális időpontban szabad, havonta egyszer, egy két bögrével, nem egész hónapban
am ásodik válaszolónak írnám hogy az alkohol nem visszatartja a vérzést, hanem előre hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!