12 vagyok. Van egy barátnőm akinek hamarabb jött meg. Szeretném, hogy nekem is megjöjjön. Help? Bármilyen ételt, italt befalok, hogy megjöjjön
a barátnőd ettől nem több, nem jobb..
mindennek eljön az ideje, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a ritmusa
A siettetés az ördög útja- tartja egy régi mondás.
Van benne valami, tegyük hozzá, hogy a halogatás is.
Tanulj, olvass, hallgasd a kedvenc zenéidet,
egyél finom gyümölcsöket, örülj a vakációnak,
ne problémázz fölöslegesen.
Kicsi lány!
A korodbeli lányok azért "küzdenek", hogy minél idősebbnek nézzenek ki.
A középkorú nők azért "küzdenek", hogy mindenkinek tetszenek - lehetőleg.
A korosabb hölgyek pedig azért "küzdenek", hogy úgy nézhessenek ki, "mint tini korukban".
Azt javaslom, hagyj mindent a természet rendje szerint "gördülni", - ne erőltess olyan dolgokat, amelyek a bioritmusodon múlnak!
Próbálj meg természetes maradni, - ettől még lehetsz igényes, tiszta, intelligens, kívánatos - később, a férfiak számára!
Nem jó a mesterkéltség, hidd el nekem!
Miután megkezdődnek a havi vérzéseid, átkozni fogod a pillanatot, amikor az első jelentkezett, - pedig ez is természet rendje.
Görcsös fájdalmak, viselkedésbeli változások, érzékenység, idegesség, kimerültség érzete - és hasonlók - kísérik a menstruációt, - az "állandó készenlétről" már nem is beszélve, meg a megszaporodott higiénés teendőkről.
Várj türelemmel, - ha egészséges vagy, (maradsz,) akkor évtizedeken keresztül menstruálhatsz majd, - még unni is fogod már a végére, de nagyon.
43/F
Kicsi lány -> 43/F
Csöppet furcsa, már-már ijesztő ez a lélektani megerősítés a kicsi lány felé. Nem mondom, hogy a pedofíliára hajaz, de ha nem írod oda a nemedet és a korodat, sokkalta hitelesebb.
Szia. ez nem a kérdésedre lesz válasz DE: ne akard. nem olyan jó az. én sose akartam, senki nem néz emiatt se többnek se kevesebbnek. eljön majd a te időd is de hidd el "csalódni fogsz" ha azt hiszed hogy ez olyan jó dolog.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!