Mit tegyek hogy hamarább megjöjjön, hogy hétvégére ne legyek havis?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 16:21
3/10 anonim válasza:
Egyél/igyál vérképző dolgokat...google a barátod.
4/10 A kérdező kommentje:
vagyis nincs rá semmi trűkk?
2011. szept. 19. 16:25
5/10 anonim válasza:
Én forró vízbe szoktam ülni, meg sokat mozogni, tornázni. Attól mindig hamarabb megjön :)
6/10 anonim válasza:
Ja, de olyan, hogy azonnali hatás, olyan nemigen van. Hétfő van, ha ma vagy holnap nem jön meg neked, akkor hétvégén még jó eséllyel menstriálni fogsz. Ez van, majd dugsz egy hét múlva.
7/10 anonim válasza:
tornázz, és főleg hasra, lehet hogy hamarabb megindítja a ciklust, de nem 100% os módszer...
amúgy ha olyan emberek közelében vagy, akiknek hamarabb jön meg, átállhat a ciklusod, de ez idő kérdése, ami úgy látom neked most nincs...
esetleg fogamzásgátló, az is változtat a cikluson, ugyanakkor nem biztos hogy a megfelelő irányba tolja el, plusz ezért nem értdemes hormont szedned..
szóval szerintem sok mozgás...
8/10 anonim válasza:
egyél sok citromot magában, vagy igyák citromlevet magában! tudom hogy kissé hülyén hangzik de tuti siker!! csak sokat kell belőle inni/enni..:)
9/10 anonim válasza:
A természet dolgába nem tudsz és ne akarj beleavatkozni.
10/10 anonim válasza:
A citrom késlelteti.Igyál vörösbort vagy forróvizes fürdő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!