Melinda- kérdése:
Mit tegyek hogy minél hamarabb megjöjjön?
Figyelt kérdés
Egy ideje citromos vizet iszok mivel nagyon szeretem és nem rég olvastam hogy ha citromot iszunk akkor késeltethetjük a menstruációt. Viszont ha továbbra is iszom nem tudom meddig bírná ki hogy ne jöjjön meg és nem akarom hogy április 7. én az esküvőn jöjjön meg koszorúslány leszek és szoknyában azért mégsem akarok minden percben a wc re rohangálni meg hát azért az a bűz se jó. kérlek segítsetek folytassam a citromos vizet vagy valami módszer amivel megjön??2012. márc. 26. 15:32
1/2 anonim válasza:
Hát ha az a citromos vizes história igaz akkor mindenképp abbahagynám.De azt nem írtad h mikor fog megjönni mert az is fontos h hány nappal akarod eltolni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát így hónap fele szokott megjönni. de eddig semmi jele gondoltam várok még vele de félek hogy annyira elhúzódik hogy pont hónap elején fog megjönni.
2012. márc. 27. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!