Az baj, ha 13 évesen nem mini tampont használnék?
Figyelt kérdés
Erős a vérzésem és kényelmetlen a betét. Anyukám nem engedi nekem a tampont, de ha nem vagyok itthon muszáj lenne azt használjak, ülni és feküdni alig tudok, hogy ne csorogjon össze-vissza. Ő Ob normal tampont használ és tőle tudnék elvenni néhányat feltűnés nélkül. Tehát az szerintetetk probléma ha nem a minit használom? Már kipróbáltam és ment, nem olyan nagy ez a méret.2015. jan. 8. 18:15
1/7 anonim válasza:
Ha kipróbáltad és semmi gond, akkor szerintem nem probléma.
2/7 anonim válasza:
"imádom" az ilyen anyákat.
nyugodtan használd a nagyobbat nem lesz tőle bajod. én az első 1-2 napban amikor nagyon erős a vérzés akkor super méretet is használtam. mondjuk én 14 éves korom óta használok inkább tampont, de 1 év nem számít. azt használd ami kényelmes.
3/7 A kérdező kommentje:
És ha kiszakad tőle a szűzhártyám, az baj?
2015. jan. 8. 18:28
4/7 anonim válasza:
Ha erősebb a vérzésed, használhatsz éjszakai betétet. Ha kényelmetlen, valószínűleg nem jól tetted be.
A tampon pedig nem szakítja ki a szűzhártyádat. Miért nem engedi édesanyád, hogy azt használj?
5/7 anonim válasza:
Nem lenne baj. Nem értem anyukádat. 5 éve tampont használok és semmi problémát nem okozott. Azóta nem ázok át. Előtte nem elég, hogy véres pelenkában tocsogtam, még sok nadrágom is tönkrement a sok sikálástól. Normál tampon lehet nem menne még fel neked. Sokaknak csak a mini.
6/7 anonim válasza:
Ha sikerül és kényelmes is a számodra akkor használj nyugodtan. Szerintem egy anyának ebbe nem kellene korlátokat szabni. Sosem értettem ezek a szülőket.
Vehetsz magadnak is a zsebpénzedből, hogy ne kelljen anyukádtól venned.
7/7 anonim válasza:
A tampon NEM szakitja at a szuzhartyadat!!!!!! De szerintem egyszerubb lenne ha TE mennel el es minit vennel nem tudom miert szegyellik megvenni minden nonek van ez termeszetes dolog!Minivel biztos biztonsagosabb lenne!Amugy meg,,tunemeny,, az anyukad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!