Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha tampont használnék, nem...

Ha tampont használnék, nem érezném amikor jön a vér?

Figyelt kérdés
Sajna betétet használok, elég kényelmetlen és undorító pláne ha át is ázik. Még nem próbáltam a tampont de ha szt használnék akkor például nem érezném a székről felállva hogy a 45perc alatt összegyűlt vér egyszerre zúdul ki? Vagy érezném eggyáltalán hogy meg van? 13/L
2010. nov. 29. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha tampont használnál egyáltalán nem éreznéd hogy folyik, olyan mintha meg sem lenne.:) Csak tudni kell használni, mert a tampont 5-6 óránként cserélni kell, de ha sok a vér akkor sűrűbben. A tampon nagyon kényelmes.
2010. nov. 29. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Ebben nincs semmi undorító! Neked talán nem jön meg minden hónapban? Mért ne lehetne róla beszélni?
2010. nov. 29. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

ma 19:03 > GONDOLOM FIÚ VAGY :'DDD

egyébként a tampon se mindenkinek kényelmes és van aki nem is tudja felhelyezni magának és nem tudja használni,szerintem csak kikel tapasztalni,hogy neked pl 2 óránként cserélni kell vagy elég 6 óránként,

És az a lényeg,hogy mikor legelőszőr felhelyezed akkor ne görcsölj csak lazulj el ,sokkal könnyebb lesz (:

Egyébként szerintem biztos ami biztos a betétet tedd be attól,hogy tampon is van bent,főleg ha tudod,hogy erős a vérzésed.

Én enms zoktam érezni,hogy folyik a vér hisz felfogja a tampon ,de ha pl hasfájós vagy akkor azt nem fogja elmúlasztani,szóval érzed,hogy megvan :D:D

2010. nov. 29. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyok fiú. Nem azt montam hogy nem érez semmit. Persze hogy fáj meg minden, de a kérdésére válaszolva mi szerint érzi-e azt hogy folyik, a válasz nem. Hiszen a tamponnál nem érzed hogy folyik. Nekem pl. "kényelmes" a tampon, mert nem is érzem hogy fent van. persze én már nagyon régóta használom.
2010. nov. 29. 20:06
 5/11 A kérdező kommentje:
tök jó!:D Köszcsi a válaszokat!
2010. nov. 29. 20:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja amm ha erős a vérzésem akkor is minit használjak?
2010. nov. 29. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:
így kezdetben?
2010. nov. 29. 20:51
 8/11 anonim válasza:

éreznéd hogy folyik...

a biztoság kedvéért haszálj tisztasági betétet:)

2010. nov. 30. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:

nemérzed ha folyik. ha nagyon erős a vérzésed akkor ha 45 percig egy helyben ülsz, és már előtte is elég sok vér volt a tamponban akkor egy kicsit talán megéreznéd h na most cserélni kéne....

először mindenképpen mini-vel kezdj, aztán majd kitapasztalod h elég e a mini vagy fel tudod e rakni a kéket is. ajánlott otthon elkezdeni a tampon használatát h tudj gyakorolni és belejönni és ne érjenek kellemetlen meglepetések

2010. dec. 1. 13:14
 10/11 A kérdező kommentje:

van egy másik probléma anyu mnondtahogy a rendszeres tampon használat felérti améhfalat és az nagy esélyel elrákosodhat. Hány százak hogy ez velem is megtörténik?

Kezdek félni....:S

2010. dec. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!