Ha tampont használnék, nem érezném amikor jön a vér?
ma 19:03 > GONDOLOM FIÚ VAGY :'DDD
egyébként a tampon se mindenkinek kényelmes és van aki nem is tudja felhelyezni magának és nem tudja használni,szerintem csak kikel tapasztalni,hogy neked pl 2 óránként cserélni kell vagy elég 6 óránként,
És az a lényeg,hogy mikor legelőszőr felhelyezed akkor ne görcsölj csak lazulj el ,sokkal könnyebb lesz (:
Egyébként szerintem biztos ami biztos a betétet tedd be attól,hogy tampon is van bent,főleg ha tudod,hogy erős a vérzésed.
Én enms zoktam érezni,hogy folyik a vér hisz felfogja a tampon ,de ha pl hasfájós vagy akkor azt nem fogja elmúlasztani,szóval érzed,hogy megvan :D:D
éreznéd hogy folyik...
a biztoság kedvéért haszálj tisztasági betétet:)
nemérzed ha folyik. ha nagyon erős a vérzésed akkor ha 45 percig egy helyben ülsz, és már előtte is elég sok vér volt a tamponban akkor egy kicsit talán megéreznéd h na most cserélni kéne....
először mindenképpen mini-vel kezdj, aztán majd kitapasztalod h elég e a mini vagy fel tudod e rakni a kéket is. ajánlott otthon elkezdeni a tampon használatát h tudj gyakorolni és belejönni és ne érjenek kellemetlen meglepetések
van egy másik probléma anyu mnondtahogy a rendszeres tampon használat felérti améhfalat és az nagy esélyel elrákosodhat. Hány százak hogy ez velem is megtörténik?
Kezdek félni....:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!