Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS TERhes vagyok?

SOS TERhes vagyok?

Figyelt kérdés
1 honapja vettem be eseményutáni tablettát, utána 5nap mulva véreztem 5napig, most megjött rendesen a menstruáciom, már a vége fele járok elkezdtem szedni a fogamzsgátlót is, és most zaccos folyásom van, szemcsés, nagyon félek, mi ez??

2014. dec. 28. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
59 És most jól érzed magad, hogy valakit leszalajtottál a boltba citromléért? Bárcsak tudnám hány éves lehetsz, mert olyan 12 év felett szerintem már kicsit beteges ha ezzel szórakoztatod magad.
2014. dec. 28. 17:18
 62/73 A kérdező kommentje:
jó, én mindent elhiszek, ezért mentem le citromléért., ha ilyen dolgokrol van szó, mint mondtam hipochonder vagyok, ami egy durva dolog.
2014. dec. 28. 17:20
 63/73 anonim ***** válasza:
Van itt azért pár olyan is, akik nem szívatósat játszanak.
2014. dec. 28. 17:21
 64/73 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azért te se vagy semmi. SZIVATNAK, vedd már észre! Egyetlen ember húzott bele ebbe az egész citromleves baromságba. Itt tényleg kb. 3 ember írogat, abból 90%-ban ő nyomja a magáét, te meg iszonyúan naiv vagy és mindent elhiszel neki.
 65/73 anonim ***** válasza:
0%
miért szerinted mi? halikra?
 66/73 A kérdező kommentje:
jólvan különösebben nem érdekel micsoda, csak idegesit, mert ilyen még nem volt. és paráztam, ennyi, de ha nem lesznek erős görcseim, csak nem vagyok méhen kivüli terhes, ha meg terhes vagyok akkor megszivtam, és megyek abortuszra, most ezzel nemtudok mit kezdeni, én bevettem az esemény utánit, védekeztem gumival, de mondta a doki hogy csak akkor ir fel esemény utánit ha fogamzásgátlóval fogok védekezni, és lehet igaza van, biztonságosabb. de eddig nem volt barátom, és feleslegesnek éreztem szedni.
2014. dec. 28. 17:23
 67/73 anonim ***** válasza:
xd
2014. dec. 28. 17:28
 68/73 anonim válasza:

JÉZUS ATYA ÚR ISTEN!!!! :D

Esküszöm,nem bánom ezt a kb. 10 percet amit az elolvasásra szántam....ez hülye...úristen :D citromlé XDXDXD na most komolyan.... ne parázz feleslegesen szerintem. a felfázás nekem is sokszor bekavart a menstruációmba... volt hogy meg se jött amikor felfáztam,volt hogy 2 hétig tartott. az ilyen "ápolókat" meg ha nincs munkád MENHELYRE viszik embereket hagyd... a az állatokat viszik max menhelyre. de amíg nem éhezik,nem vered és normálisan felöltözteted addig nem veszik el a gyereket.az anyjától főleg nem. na mindegy. más téma... most vagyok 19 hetes terhes,tervezett baba volt és egyáltalán nem volt zaccos folyásom előtte. ez nem a terhesség tünete. meg elrohadt petesejtek? ennek a kommentelőnek remélem az elrohadt foga fog folyással kijönni. édes istenem... :D megcsináltad a tesztet?

2014. dec. 29. 20:55
 69/73 anonim ***** válasza:
na?
2014. dec. 31. 16:23
 70/73 A kérdező kommentje:
nem csináltam tesztet, ha menstruálok akkor nem hiszem hogy terhes lennék.
2015. jan. 1. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!