Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megmondaná az orvos ha terhes...

Megmondaná az orvos ha terhes vagyok?

Figyelt kérdés

vízeletet adtam az orvosnak, felfázás miatt, mert már csípett mikor pisiltem.

megvizsgálták, mondták tele van baktériummal, minden fertőzéssel. megmondták volna ha terhes lennék ?

2014. júl. 13. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Kötelessége.
2014. júl. 13. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Hiszen kismamák is adnak le vizeletet baktériumtenyésztés céljából, a dokinak (aki nem emiatt vizsgál) nem kell tudnia, hogy te tudsz-e vagy nem arról, hogy kismama vagy.
2014. júl. 13. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
hozzáteszem:az orvos nem tarthat vissza információt a betegtől.A beteg viszont megszabhatja,hogy az orvos melyik hozzátartozóval oszt meg információt,a úgy hozza a sors.
2014. júl. 13. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok. 2 hónapos terhes voltam mikor én is adtam le vizeletet vizsgálat céljából. A terhességemről egy szót sem szóltak, de én tudtam hogy terhes vagyok. A HCG szint viszont árulkodó lehet.
2014. júl. 13. 23:49
 5/8 anonim ***** válasza:

"hozzáteszem:az orvos nem tarthat vissza információt a betegtől"

Igen ám, csakhogy a "beteg" nem azzal a kérdéssel ment oda, hogy terhes-e, hanem hogy mi okozza a csípő érzést vizeléskor. Az erre vonatkozó információkat a doki nem tartotta vissza. Vicces lenne, hogyha te szemészhez mennél, és közölné veled, hogy a manduládat is ki kell venni :D :D :D

2014. júl. 13. 23:58
 6/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2014. júl. 14. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról, hogy húgyúti fertőzés gyanúnál nem is néznek Hcg szintet..miért is néznének???
2014. júl. 14. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem fogja. Csak ha fizetsz a terhesség közléséért. Már nem kötelessége az új tk. szerint. Hát ez van. A nőnek kötelessége érezni ha terhes!!!

Majd ha nagy a hasad rájössz!!!

2014. dec. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!