Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS TERhes vagyok?

SOS TERhes vagyok?

Figyelt kérdés
1 honapja vettem be eseményutáni tablettát, utána 5nap mulva véreztem 5napig, most megjött rendesen a menstruáciom, már a vége fele járok elkezdtem szedni a fogamzsgátlót is, és most zaccos folyásom van, szemcsés, nagyon félek, mi ez??

2014. dec. 28. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
90%
Egyetlen egy válaszoló.szivat, aki ápolónak hazudja magát. Nem kell 5 órán belül bevenni, a 12 óra nagyon jó idő. A vérzésed a tablettától volt. Atmosas nincs. Ne vegyél citromlevet, hanem holnap tesztet, hogy megnyugodj.
2014. dec. 28. 16:42
 32/73 anonim ***** válasza:
0%

Hazudni Te szoktál öcsém!

Irj ha hazaértél!!!

2014. dec. 28. 16:44
 33/73 anonim ***** válasza:

Nálunk, Budapesten a plázában a gyógyszertár 7-ig van nyitva ma a többi üzlettel együtt, illetve az is egy nagy hülyeség, hogy csak sürgősségi gyógyszert ad ki az ügyeletes gyógyszertár. Egyáltalán honnan kezdődik az, hogy valami sürgős? Nekem a sima vény nélküli szemcseppemet nyugodtan kiadták, azt hiszem naptejet is vettem, hát végülis az is sürgős, ha strandra megy éppen az ember, nyár volt.

A citromleves módszer egy dolog, hogy szerintem baromság, mert ki vagyok én, hogy megítéljem, de az, hogy egy papírzsepi mennyire sárga nagyon szubjektív, az, hogy mennyire van ammóniaszaga az is, mert általában nem pisilünk papírzsepire és nem nézegetjük, szagolgatjuk, nincs összehasonlítási alapod, emiatt én nem csinálnék ilyeneket, mert felesleges és csak tovább gerjeszti a parát.

2014. dec. 28. 16:48
 34/73 anonim ***** válasza:
0%

Ez ajánlott megoldás. Nagyon sokszor beválik. De engemet a múltkor elzavartak attól a gyógyszertártól amikor a sürgős fogfájásra akartam kiváltani a Cataflam-t amit az orvos írt fel. Pedig az sürgősebb volt mint egy szem csepp.

De lényegtelen. Több régi praktika közé tartozik amint írtam ez a citrom leves, és 99%-osan beválik. Azért csak tudod,hogy máskor a pisid nem büdös nem?

2014. dec. 28. 16:51
 35/73 anonim ***** válasza:
Egyébként ügyeletes patika éjszaka közepén is ad ki terhességi tesztet. Valamennyi ügyeleti díja van (de ebben nem vagyok biztos)Még mindig az a véleményem, hogy esemény utáni tabletta okozta vérzés + egy rendes menstruáció után kicsi az esély, hogy terhes legyél. Egy teszt persze nem árt. Meg egy nőgyógyász, hogy elmondja mitől van.
2014. dec. 28. 16:54
 36/73 anonim ***** válasza:

34 A pisid szaga nagyon sokmindentől függ és egyáltalán nem ugyanolyan a szaga minden esetben, függ az elfogyasztott folyadékmennyiségtől, még attól is, hogy milyen vitaminokat szedsz.

Ha engem ilyen esetben elküldött volna az ügyeletes gyógyszertár, azonnal kértem volna a panaszkönyvet, nem szabad hagyni magad. Mondjuk nálunk inkább örülnek ha jön vevő, mert legalább 500 Ft ügyeleti felárral dolgoznak, majd hülye lesz nem eladni nekem a gyógyszerét, ha megfizetem.

2014. dec. 28. 16:54
 37/73 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, már nem adnak ki gyerek játékokat, túl drága lenne az. Alapellátás már pedig az ahhoz tartozik munkanapokon 8 órától 15 óráig van országosan, ott adnak ki ilyet. Ez olyan mint ha a szomszéd éjszaka menne hozzád mert kell neki a doboz gyufa...
2014. dec. 28. 16:56
 38/73 anonim ***** válasza:
0%
35 Már megszűnt a felár... Vidéki példát mondok, ott például gyógyszertári ügyelet is csak!!!!! este 7-ig van, hétvégén mint ma, pedig regge l0-től 12-ig. Köszönjétek tudjátok kiknek!!
2014. dec. 28. 16:58
 39/73 anonim ***** válasza:
Ne hülyítsd itt a népet! Vidéki városokban is van ügyeletes gyógyszertár 0-24. És.adnak ki nem venykoteles gyógyszert, stb egy kis felár ellenében.
2014. dec. 28. 17:00
 40/73 anonim ***** válasza:
0%

Te ne hülyítsd!!!! Mit képzelsz...

Jaja mint a dohányt is vehetsz bármelyik boltban, úgy van ez is...

2014. dec. 28. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!