SOS TERhes vagyok?
Hazudni Te szoktál öcsém!
Irj ha hazaértél!!!
Nálunk, Budapesten a plázában a gyógyszertár 7-ig van nyitva ma a többi üzlettel együtt, illetve az is egy nagy hülyeség, hogy csak sürgősségi gyógyszert ad ki az ügyeletes gyógyszertár. Egyáltalán honnan kezdődik az, hogy valami sürgős? Nekem a sima vény nélküli szemcseppemet nyugodtan kiadták, azt hiszem naptejet is vettem, hát végülis az is sürgős, ha strandra megy éppen az ember, nyár volt.
A citromleves módszer egy dolog, hogy szerintem baromság, mert ki vagyok én, hogy megítéljem, de az, hogy egy papírzsepi mennyire sárga nagyon szubjektív, az, hogy mennyire van ammóniaszaga az is, mert általában nem pisilünk papírzsepire és nem nézegetjük, szagolgatjuk, nincs összehasonlítási alapod, emiatt én nem csinálnék ilyeneket, mert felesleges és csak tovább gerjeszti a parát.
Ez ajánlott megoldás. Nagyon sokszor beválik. De engemet a múltkor elzavartak attól a gyógyszertártól amikor a sürgős fogfájásra akartam kiváltani a Cataflam-t amit az orvos írt fel. Pedig az sürgősebb volt mint egy szem csepp.
De lényegtelen. Több régi praktika közé tartozik amint írtam ez a citrom leves, és 99%-osan beválik. Azért csak tudod,hogy máskor a pisid nem büdös nem?
34 A pisid szaga nagyon sokmindentől függ és egyáltalán nem ugyanolyan a szaga minden esetben, függ az elfogyasztott folyadékmennyiségtől, még attól is, hogy milyen vitaminokat szedsz.
Ha engem ilyen esetben elküldött volna az ügyeletes gyógyszertár, azonnal kértem volna a panaszkönyvet, nem szabad hagyni magad. Mondjuk nálunk inkább örülnek ha jön vevő, mert legalább 500 Ft ügyeleti felárral dolgoznak, majd hülye lesz nem eladni nekem a gyógyszerét, ha megfizetem.
Te ne hülyítsd!!!! Mit képzelsz...
Jaja mint a dohányt is vehetsz bármelyik boltban, úgy van ez is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!