SOS TERhes vagyok?
Figyelt kérdés
1 honapja vettem be eseményutáni tablettát, utána 5nap mulva véreztem 5napig, most megjött rendesen a menstruáciom, már a vége fele járok elkezdtem szedni a fogamzsgátlót is, és most zaccos folyásom van, szemcsés, nagyon félek, mi ez??2014. dec. 28. 15:40
41/73 A kérdező kommentje:
csak 50% citromlevet kaptam . de a vérzésem már alig van . kezd elmúlni szerintem.
2014. dec. 28. 17:01
42/73 anonim válasza:
Te ha már ennyire mondod a dolgot,hogy biztos felár ellenében adnak ki gyógyszert, mit szólsz hogy januártól felár ellenében mehetsz majd több 100 km-ter út szakaszon? Na öcsém?
43/73 A kérdező kommentje:
holnap veszek tesztet, köszi, de az a méhenkivülit is kimutatja? csak azért kérdezem mert hipochonder vagyok
2014. dec. 28. 17:02
44/73 anonim válasza:
Hm megfelelő az is. Öntsd zsepire és pisild le, és ha erőteljesen sárga és ammónia szagú akkor terhes vagy, ird,hogy mi jött ki!
45/73 anonim válasza:
Oké, akkor maradjunk annyiban, hogy városonként (falvanként) eltérő, hogy hogyan vannak nyitva agyógyszertárak. Mindenki nézzen utána, hogy az ő lakhelyén mi a helyzet, erre való az internet. Nálunk Bp.-n egy külső kerületben folyamatosan nyitvatartó gyógyszertár van, most is nyitva van, megnéztem a honlapon. Nem értem miért kell álhíreket terjeszteni.
46/73 anonim válasza:
Kérdező! Vedd már észre, hogy ez a % nélküli válaszoló rommá szivat téged!!!!!!!!!! Ha narancssárga akkor méhen kívüli? Nem lehetsz ennyire hiszékeny!
47/73 anonim válasza:
46-os nálunk ezek a tények ész kész!
48/73 A kérdező kommentje:
jólvan nyugodjatok már le, hát jobban izgultok már mint én :D bocsi :D csak fura hogy ennyien irtok. mindjárt megcsinálom
2014. dec. 28. 17:06
49/73 anonim válasza:
Csináld meg és megtudjuk! Többen is írtuk, tuti praktika!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!