SOS TERhes vagyok?
de kérdezték, mondtam, hogy nem :)
de ha doki azt mondta hogy a vérzés az eseményutáni mellékhatása volt, akkor most hogy lehetnék terhes??? meg a mentruációm is megjött rendesen ( jó attól még lehetek tudom,de ritka)
Milyen atmosasra kell benn tartani? Meg hol? -.-
Ha egyszer "verzik" es az keveredik a vizelettel, akkor az rendszerint pozitiv tesztet produkal.. akkor is ha nincs terhesseg. Azt mar nem elemzem , hogy en a nőgyogy. melyik teruleten dolgozom,mert felesleges..
Ezt kár volt a gyk-n megkérdezned, komolyan, ennyi baromságot. Eleve nem is lehet szerezni esemény utánit 5 órán belül! Hagyjuk már ezt. Van egy minimális esélye a terhességnek, de szerintem nincs sok. A wc papírra hugyozást elfelejteném a helyedben, ha nagyon kell a teszt, akkor menj az ügyeletes gyógyszertárba, de lehet, hogy jobb ha vársz holnap reggelig. Egyáltalán miért gondolod, hogy méhen kívüli? Szerintem csak parázol, nyugodj meg, mindent megtettél, hogy elkerüld a terhességet, attól, mert kiszakadt a gumi még eleve nem biztos, hogy terhes lettél.
Zaccos folyásom? Fogalmam sincs mitől volt, sőt van, mostanában, de terhes nem vagyok az biztos. Nődoki azt mondta rá, hogy ne törődjek vele.
amúgy ez az, 5 orán belül nem tudtam szerezni én sem, este történt a dolog, reggel rohantam nőgyógyászhoz dél volt mire végeztem :)
hát akkor most mit csináljak? mert irjátok hogy ha vérzek akkor tesztet se lehet csinálni, na mostmár tényleg nem értem. Bocsánat, hogy ennyire hülye vagyok, meg h itt kérdezem, de nem tudtam hol kérdezzem meg
Megint ez a trágár Kinga írogat, aztán te miattad lesz terhes... Szólok az adminnak ha nem hagyod abba.
Többen írtuk,hogy menj citromléért, köztünk én egy ápoló is. Menj le és megtudod. A gyógyszertár csak sürgősségi gyógyszereket ad ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!