Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hordjak 13 évesen melltartót?...

Hordjak 13 évesen melltartót? Felpontozom a válaszírókat!

Figyelt kérdés

Tudom, sok ilyen kérdés van, de leírom az én helyzetem is:

nincsenek hatalmas melleim, eléggé soványka vagyok, kb. átlagos méreteim vannak.

Hordok ilyen "toppot", tudjátok, ami semmit nem tart a mellen, mell alá ér, egyáltalán nem szorít, meg sem érzed hogy rajtad van, ilyen kis vékony pamut anyaga van, és már 10 éves kislányok is hordják. Na, az.

Azért használom hogy ne látszódjon át a pólómon a bimbóm, de már átlátszik azon keresztül is. Engem nagyon zavar. Meg tesin(minden nap van tesi órám) nagyon sokat futunk sajnos, és eléggé zavar hogy "ugrálnak" a melleim. És nem szeretném ezt se, de nem szeretném hogy 10 év múlva már úgy lógjanak a melleim a melltartótól mint egy 80 éves néninek. Úgyhogy egy sportmelltartót szeretnék hogy kicsit tartsa a melleimet, és ne látszódjon át a pólómon a mellbimbóm.(évfolyamtársaim már mind rendes melltartót hordanak)

Azt szeretném kérdezni, hogy a sportmelltartó nem korai egy 13 évesnek szerintetek? Nagyon egészségtelen lenne?

Ó, és hogyan vegyem rá anyut hogy vegyen nekem? Múltkor kértem rá, de azt mondta hogy minek ennyi idősen, meg hogy nincs is hozzá mellem..stb. (pedig lenne..)

Köszönöm szépen előre a válaszokat, az értelmes válaszírókat felpontozom!! :)

13/L

2014. dec. 25. 20:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Köszönjük a felpontozást!

Kellemes ünnepeket kívanok!

Anyukáddal sikerült beszélni?

2014. dec. 27. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!