Kérlek, segíts. (aki válaszol, felpontozom) (? )
Nos, a helyzetem: hónapok óta folyásom van. De nem egy kevés, ááá. Tisztasági nélkül talán még a nadrágomon is foltot hagyna. Pár hete még erősebb lett. Azóta nem is szexelek a párommal, vártam az eredményre. Tegnap voltam is megint nőgyógyásznál, amikor megint elmondta,hogy semmi bajom(tenyészetre is elküldte). Most a jövőhétre várok, amikor is megjön a labor eredmény.
Mivel az orvos megint állította, hogy semmi bajom(amit persze nem nagyon hiszek el, mert csak érzem hogy valami nem stimmel), így szexeltem a párommal tegnap. Már szex közben égő érzés éreztem, és mintha feszült is volna. Az aktus végeztével már szinte fájt is, égett, feszült.
Nos, ha a doki nem lát semmit, az eredmények negatívak...és mégis ezek a tüneteim, akkor kihez forduljak??? Menjek el magánrendelőben, mert ha fizetek, talán erőt vesznek magukon a dokik és segítenek?
Van vagy volt valakinek még ilyen tapasztalata?
köszi
23N
Hogy bőrdokihoz? Az is megnézne ott lent?
Ha gomba lenne, azt kimutatta volna a tenyészes cucc.
Nekem is volt ilyen ilyenkor mindig találtak valamit...
Kúp stb.
Nem túl olcsó , de én most már veszek Canestent hüvelytablettát illetve Floragyn intim mosakodót használok.
magamat gyógyítom.........
Bőrgyógyászt a bőr és nemibeteg gondozóban találsz. Minden bőrgyógyász nemibeteg gondozó is.
Szóval igen, ért hozzá.
Nem mutatja ki a tenyésztés, azt baktériumra csinálják.
Nekem is ez volt.
Vagy vehetsz a gyógyszertárban pevaryl-g vagy gynoxin kúpot, azok is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!