Mi van a fülemmel? (aki válaszol, felpontozom)
A bal fülemen sokáig ott volt valami zsírcsomó, nagy dudor hátul. Elmentem dokihoz, felszúrta, betapasztotta, elmúlt. Rá egy napra a jobb fülemen hátul kezdett kijönni megint egy csomó.
Szerintetek van összefüggés, hogy elmúlt a bal fülemen az a csomó és hirtelen másnap kijön a bal fülemen egy?
A fülem fáj is, és ma elég rosszul vagyok már. Hányingerem van, szédülök egész nap. Lehet összefüggés a tünetek között?
Másnak is volt ilyen?
Köszönöm a válaszokat.
A fülben van az egyensúly központunk.De a zsírcsomó ezt nem befolyásolhatja.Esetleg nem jársz uszodába, vagy máshogy víz nem mehetett bele???Menj el dokihoz, ne hagyd, hogy lerázzon, soknak eszébe sem jut, hogy a szédülés, meg a hányinger mögött fülészeti dolog is állhat!
Írj, hogy mi lett.
Biztosan van összefüggés. A cisztás verzió az mindenképpen valószínű, mivel fel is kellett szúrni.
Menj el orvoshoz, minél hamarabb. Ő tud biztosabbat mondani.
Gyógyulást!
köszönöm szépen a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Uszodába, és ilyen helyekre nem járok.
Igen, lehet inkább ciszta lesz ez, ma megyek úgyis dokihoz - akinél a legutóbb is voltam - és mindenről kikérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!