Miért nem jön már meg?
Figyelt kérdés
Már lassan több mint 2 hónapja, hogy nem jött meg. Terhes nem lehetek mivel még szűz vagyok. Már 5 éve menstruálok. Utoljára július közepén volt meg aztán augusztusba volt valami barnás véres folyás vagy fogalmam sincs mi volt az, kb 1 hétig tartott és azóta semmi. Azon kívül fehér folyásom az mindig van és volt is. Lehet felfázás miatt? Vagy azért mert eléggé vékony vagyok? Azért nem vagyok anorexiás, eszek mindent csak kb minden nap futok futópadon. Mindig rendszertelenül szokott megjönni de ennyit még sosem késett max 1 hónapot hagyott ki.2014. szept. 25. 20:51
2/6 anonim válasza:
Menj orvoshoz, de valószínűleg alultáplált vagy.
3/6 anonim válasza:
semmi gond szerintem, ha más tüneted nincs, nekem 6 hónap maradt ki 16 évesen 4 év mensi után.
Viszont utána rendszeressé vált.
4/6 A kérdező kommentje:
nem megyek orvoshoz ha el is megyek max csak uh-t engedem hogy csináljon... más bajom nincsen úgyhogy remélem lassan megjön, amúgy sem volt soha rendszeres mindig volt vele valami kuszaság szóval már hozzászoktam, csak ennyit még sosem hagyott ki de majd meglátjuk mi lesz.
2014. szept. 26. 18:30
5/6 anonim válasza:
Azért majd keress egy rendes kedves női orvost, mert ne akkor kelljen hirtelen menned ahhoz aki éppen ott lesz, ha valami bajod lenne.
6/6 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert ciszta is okozhat kimaradást a mensinél és esetleg a rendszertelen és tápanyagban szegény étrend és a túlzott sportolás egy vékonyka lánynál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!