Lányok/Nők ez normális? (lent)
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és tavaly augusztusban jött meg elsőnek..aztán 3hónap kimaradt és tavaly(2013) novembertől meg rendszeresen jött meg mindig 5-6.-a fele és6-7napig tartott..és junisban meg juliusban meg augusztusban meg 18-22.-e fele jött meg és 8-9 napig tartott..ez lehet azért mert nyári szünetben nem ettem rendszeresen meg volt hogy kimaradt az ebéd vagy a reggeli vagy a vacsora?? most auguszus 28.án "mult el" és ma meg ilyen barna foltok vannak a bugyimon akkor most fog megjönnni?? nem nagyon értem.. köszi a válaszokat elöre is.::)2014. szept. 5. 16:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem félidős vagy és peteérésed van.
2/3 anonim válasza:
Igen, az elején elég kaotikusan jöhet meg, de majd beáll. Nekem is amikor fiatal voltam, 1 hétig is eltartott és sokat véreztem. De ha nagy leszel és egészségesen étkezel és jól bánsz a testeddel, az az ideális ha pont teleholdkor jön meg és csak 2-3 napig tart (első nap kicsit erősebb, utána már csak egy halvány váladék jön).
Bár ez az ideális állapot nagyon keveseknél létezik, "hála" a civilizációnak és a sok méregnek amit megeszünk.
3/3 A kérdező kommentje:
köszii..:) utolsoo joo is lenne csak 2-3 napig tartana..:((
2014. szept. 5. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!