Lányok, szerintetek ez normális?
Egyáltalán nem ciki. Miért lenne az? Hidd el, hogy a többi lány egy kicsit irigykedik rád emiatt.
Egyébként nyugodtan tornázhatsz, csak nagyon erős megerőltető feladatokat ne végezz ilyenkor.
Fú, átérzem, amin keresztül mész.
Nekem 10 évesen jött meg, és elég visszahúzódó voltam, senkinek nem szóltam róla. (Mármint a suliban tesitanárnak vagy osztályfőnöknek, anyu tudta.)
Ne tudd meg... nekünk ilyen béna tornadresszünk volt, mint egy fürdőruha, és le kellett venni alóla a bugyit. Persze nem vettem le, de "kezdő nőként" még nem volt gyakorlatom abban, hogy kell berakni a betétet, hogy ne csússzon szanaszét, amíg ugrálok, mint egy őrült.
Aztán 3 évvel később bejelentette a tesitanár, hogy a lányok "azokon a bizonyos napokon" felvehetnek melegítőgatyát. Kösz.
Ha jófej a tesitanárod, akkor megbeszélheted vele, hogy mit csinálj, vagy hogy ilyenkor ne erőltessen meg. Vagy ha pasi, akkor ofővel, vagy egy aranyos női tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!