Biiio15 kérdése:
LÁNYOK! Normális a sima 2-3 ujj, és lehet ez a nőgyógyász miatt tovább lent (CSAK LÁNYOK ÍRJANAK AKIK TAPASZTALTAK MÉR ILYET? )
Figyelt kérdés
szóval voltam nőgyógyásznál és csinált ilyen rák szűrést amihez szét feszítette a hüvelyemet hogy tudjon a váladékomból mintát venni2014. máj. 22. 16:50
3/15 A kérdező kommentje:
félre nyomhattam, ...mintát venni és azóta simán bemegy a 2 ujj meg a 3 ujj azelőtt pedig az 1 ujjamat is szorította.... az miatt lehet ??? és össze húzódik ? kb mikor ha igen?
2014. máj. 22. 16:53
4/15 anonim válasza:
Hát, ez egy rugalmas izom...
Ha nem vagy szűz, akkor dughatott olyat beléd, és nem sokára vissza "szorul"...
5/15 A kérdező kommentje:
hat hétfőn voltam.es.nem.nagyon tapasztalok változást :/
2014. máj. 22. 16:58
6/15 anonim válasza:
most már csak bátrabban nyúlsz hozzá ... eddig is bement volna, ha mered
7/15 A kérdező kommentje:
elég.sokaig.izgatott ahhoz a barátom.hogy be menjen úgy hogy.ez ROHADTUL NEM.NORMÁLIS
2014. máj. 22. 17:02
8/15 anonim válasza:
#7 dehogynem az ... és légy erős, ott majd egyszer kibújik egy kis kókusz is, és kifér ... és tudod mi az érdekes? hogy ettől nem fog maradandóan kitágulni
9/15 anonim válasza:
Én pasi vagyok. És a te 3 ujjad nem vastagabb, mint az én cerkám...
És ha fel vagy izgulva, akkor bizony annak is be kell férnie.
Másba is be fért már.
Meg z rvos sem egy vadállat. Ha annyira nem tudtál volna tágulni, nem nyomja fel azt az izét.(azt hiszem kacsa a neve)
No meg közben eléggé fájt volna, és szinte dugnia kellett volna vele téged, hogy be tudja nyomni.
de olyan csak a horror filmekben van.
10/15 anonim válasza:
Teljesen normális, pláne ha a pasid izgatott előtte sokáig. de ha ennyire nem vagy képben a saját testeddel, akkor minek élsz nemi életet? pláne 15 évesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!