Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok az normális hogy sok a...

Lányok az normális hogy sok a vér menstruáció közben? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ilyen soha sem volt! Miért van ennyi vér? Eddig csak kevés volt, de mamám azt mondta hogy neki amikor el állt akkor úgy állt le hogy neki is kevés vére volt, és az utolsó napon meg pukk! Rengeteg vér jött és azóta nem menstruált.. talán nálam is? Meg nem normálisan jött meg! Mert akkor jön meg amikor elkezdek mozogni, vagy izzadni.. ezek normális dolgok??
2014. szept. 2. 15:34
 1/6 anonim válasza:

Hát nem tudom, mennyi az a rengeteg, de olyan már nekem is volt, hogy egyik nap alig jött valami, aztán másnap ötször annyi jött. Az, hogy akkor jön, amikor mozogni kezdesz, szerintem normális, mert ha mozogsz, könnyebben leválik (nekem is erősebben szokott jönni mozgás közben).

Szerintem az is közrejátszik, hogy még fiatal vagy,és rendszertelen a ciklusod.

2014. szept. 2. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia :) annyi lenne az a rengeteg, hogy pár percenként cserélgetek! De amikor mozgok, mindig úgy indul meg, h fekete valami jön, ez is normális? De ez h most sok ez azt jelentené, hogy nem lesz több?
2014. szept. 2. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, és nem mozgás közben jön sojmeg, hanem ha mozgok, akkor jön valami fekete, nem tudom mi. Ez is normális? És az is h most jön, és ez tényleg azt jelenti, h nem lesz több?
2014. szept. 2. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:
jön * sok*
2014. szept. 2. 20:37
 5/6 anonim válasza:

Első vagyok.

Olvasd el ezt a cikket: [link]

Nem olyan sötét barna nálad is? Én úgy tudtam, hogy az azért barna, mert már megalvadt, mert már kevés jön, de neked meg épp hogy sok jön... Szóval nem tudom. Lehet hogy úgy van, hogy összegyűlik, és ha mozogni kezdesz, kijön. Lehet, hogy normális, de ha tudsz, szerintem kérdezz meg mást is.

2014. szept. 2. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a cikket :D de nem, ilyen jön.. nekem teljesen fekete, és nem sok jön ha mozgok hanem csak akkor jön meg ha mozgok.. jah, és ma volt sok vér, de nem annyi mint tegnap, de a sok vér óta nem jött vér.
2014. szept. 3. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!