Lányok! Az normális hogy amikor megjön, akkor elsö nap kevés a vér, második nap sok, harmadik nap kevés és negyedik nap is kevés a vér, és nem is vér színe van hanem egy kicsit barnás, és vérdarabok vannak benne. Ez normális?
NEM BETEGSÉG.
Az, hogy rosszul vagy mellette, kellemetlen, de nem betegség. Mindenki másként viseli. Van, akinek görcsei és hasmenése van ilyenkor, van aki szédül és hányingerrel küzd. Ezt osztották le neked.
Ha barnás, akkor gyengébb a vérzésed, és mire a szemed elé kerül, addigra oxidálódik. Ha verted már le életedben pl. a térded és bevarasodott, akkor ha visszagondolsz, a var is barna volt. Na bumm.
A menstruáció pedig a meg nem termékenyült petesejt és a befogadására felkészült megvastagodott méhnyálkahártya kilökődése, ami vérzéssel jár. Innen a darabok.
Csak biológián kellett volna jobban odafigyelni, és akkor most nem zizegne a zabszem a hátsódban feleslegesen hülyeség miatt.
SZÍVESEN.
Örülök, hogy segíthettem, és megvilágíthattam eddig feltáratlan, sötét területeket a kicsi fejedben.
És megértem az arroganciádat, biztos neked is fájó szembesülni a tudatlanságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!