Makacs visszatérő hüvelygomba? (Bővebben lent. )
Sziasztok! Makacs visszatérő hüvelygombával küszködök. A párom eddig soha nem lett kezelve ez ügyben, mert óvszerrel védekezünk, így a nőgyógyásznak eszébe sem jutott... Én viszont rájöttem, hogy valószínűleg orális szex közben kapom vissza a fertőzést mindig a páromtól.
Tehát a kérdésem az lenne, hogyha őt is bevonom a probiotikum szedésébe, akkor nála is minden helyre áll majd, és nem fog visszafertőzni?
Kérlek segítsetek, már nagyon kétségbe vagyok esve! :(
A válaszokat előre is köszönöm!
20/N
Igen, csak probiotikumot írtam, mert a páromnak nem biztos, hogy szüksége van kúpra és a krémre.
Illetve vény nélkül kapható gyógyszerrel szeretném kezelni, mert nincs lehetőségem most nőgyógyászhoz menni. Ezért kérdeztem, hogyha probiotikumot szedne a párom is (mellette én még mást is alkalmazok ), akkor van-e rá esély, hogy ne fertőzzön vissza?
Nagyon nem vagy képben! A párod hiába szed probiotikumot, mert az a belekbe kerül, a péniszére semmi sem, igaz oda nem is kell.
Ha valóban gombád van, akkor neki krém kell.
Hiába szed probiotikumot, mivel az, mint már mondtam, nem hat máshol, csak a belekben! A szájban egyébként sem él egy fontos baktérium sem.
Gombát kihozhatja az óvszer is, a rossz vércukrod is, de az óvszerrel nem borított rész is megfertőződhet, így képes visszafertőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!