Antibiotikumoktól kialakult hüvelygomba elmúlhat gyógyszer nélkül?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 18:17
1/3 anonim válasza:
Nekem elmúlt, de egyáltalán nem biztos hogy mindenkinek elmúlik.
Hüvelyflóra helyreállítót vegyél patikában!
2/3 anonim válasza:
Elmúlhat, de én vennék Canesten combit. Ártani nem ártasz vele az tuti.
3/3 anonim válasza:
Attól függ mennyire erős a szervezeted. Nekem súlyosbító tényező, hogy fogamzásgátlót is szedek. 3 hónapja szenvedek, de remélhetőleg csak szenvedtem vele, mert senki se mondta, hogy nem csak bélflóra de hüvelyflóra visszaállítót is szedni kell antibiotikum kúra alatt (eddig nem volt ilyen problémám). Először próbáltam a canestent, nem használt, következő hónapban nőgyógyász a panaszaimra vizsgálat nélkül gombára kezelt, nem használt, most a háziorvosom (már csak benne bíztam ha a nőgyógyász ennyire szart a fejemre) vegyes fertőzést mondott a panaszok alapján és úgy tűnik használt, mert megszűntek a kellemetlen panaszok. Se viszketés, se folyás, se érzékeny terület. De a hüvelyflóra visszaállítót a nőgyógyász tanácsára használom (legalább ennyi értelme volt hozzá menni és várni 1 hetet, hogy aztán semmibe vegyen, dejó is csórónak lenni és sztk-ba járni.... -.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!