Hüvelygomba vagy valami más? Mit tegyek? :/
Egy napja kezdődött, hogy viszket 'odalent', és fehér folyásom is van. Hüvelygomba vagy valami hüvelyi fertőzés lehet?
Az az igazság, hogy nem tudom eképzelni honnan szedtem össze a fertőzést. Nem ültem rá semmilyen közvécére, és ügyeltem az 'intim higiéniára'. Mivel csak 13 (!!!) éves vagyok a szex és az ilyesmik szóba se jöhetnek.
Anyunak nem merek szólni, mert.. mert nem.
Mit tegyek?
Tisztelt Kérdező!
Javasolnám, hogy keresse fel háziorvosát, mer egy esetleges baktériumos, gombás fertőzés vélzott kezelés, amíg nem rosszabbodik(gyulladás, ödéma....). Remélem tudtam segíteni. További szép napot!
Beszélj anyuddal, valószínűleg gombád van, (amit elkaphattál akár WC-n is, de esetleg gyógyszertől is lehet pl. antibiotikumot nme szedtél mostanéban?) vegyetek a gyógyszertárban Canesten combit és attól valószínáleg el fog múlni.
Ha nem, akkor el kellene majd menni gyereknőgyógyászatra.
Nem szedtem semmiféle gyógyszert.
És nem használtam a wc-t amióta megkezdődött a suli. Mármint ott nem.
És ezt tudja más is? ;)
Viccet félretéve, ez tényleg komoly dolog, ne húzd, mert minél tovább halogatod annál nehezebb lesz megszabadulni tőle. Anyukád - mint nő - pontosan tudhatja (és már biztos tapasztalta is) milyen könnyen összeszedhetsz ilyesmit.
Beszélj vele erről mihamarabb! Jó ha tudod, hogy van gyermek- és tininőgyógyászat is, ahova 18 éves kor alatt lehet menni! (Ha anyukádat teljesen ki akarod hagyni, még ott van apukád, vagy menj el egyedül a házi (gyermek) orvosodhoz, (vagy akár ügyeletre) és ő segíteni fog! Lehet hogy nem is kell továbbmenned másik orvoshoz)
A lényeg, hogy ez magától csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!