Ha a huvelygombat nem kezelik, rosszabbodhat/tovabb terjedhet?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 10:04
1/10 anonim válasza:
Igen rosszaboddhat, fertőzheted vele a partneredet. Igazából ha rosszabbodik akkor úgyis dokihoz mész, mert kellemetlenek a tünetei. Általában ki lehet kezelni egy csomag Canesten kombival.
2/10 anonim válasza:
Olyan sok felé nem tud terjedni,az a hüvelyre korlátozódik,nem terjed méhre stb. El is múlhat magától,ugye a szervezet dolgozik. A gyógyszerek csak gyorsitják a gyógyulást. Aztán újra kijöhet...
3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ! :)
2014. aug. 25. 10:40
4/10 anonim válasza:
Magától nem fog elmúlni. Meddőséget a gomba nem okoz, viszont borzasztó kellemetlen, a partnernek átadható. A heves viszketés miatti vakaras miatt mas kórokozók is megtelepedhetnek, melyek mar okozhatnak felszálló fertőzést.
5/10 anonim válasza:
Egy gomba se múlik el magától!!!! Csak rosszabbodhat,a canesten jó lehet de ha nagyon el vagy fertőzve akor inkább dokihoz menj.
7/10 A kérdező kommentje:
Hat partnerem az nincsen, a viszketesem total megszunt, meg nem is egyfolytaban ereztem a viszketest, csak egy parszor par masodpercig egy nap. Mar csak ez a feher turoszeru folyasom van, de az naprol napra egyre erosebb. Orvoshoz nem merek elmenni :(
2014. aug. 25. 17:52
8/10 anonim válasza:
Hat pedig előbb utóbb muszáj lesz elmenni. Ha most van gindod akkor most érdemes. Semmi olyan nem fog történni ami megérne hogy inkabb itthon szenvedj. Leget próbálkozni veny nélküli szerekkel de ga nem gomba okozza a tüneteket akkor felesleges köröket futsz es otthagysz egy rakat penzt a patikában. Gyni pevaryl kúp es canesten kombi veny nelkul kapható. Ezekkel az a baj higy kizarolag a gombára hat ha baci is van a valadekban akkor nem használ. Én de ez én vagyok eloszor elmenbek a tiniambulancuara mert az a biztos amit a doki mondd.
9/10 anonim válasza:
Canesten combi megoldja a gombás nyavaját. (esetleg pevaryl kúp).
Amikor meg orvoshoz kell majd menned, menj női orvoshoz.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz :)
2014. aug. 26. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!