Lányok mennyire kellemetlen egy nőgyógyásznál?
Még egyszer sem voltam, mondjuk ezért biztos sokan leszólnak majd, mivel 18 éves vagyok és van egy szerelmem is.
Nem tudom, de állítólag kevésbé kellemetlen egy férfi nőgyógyásznál, mert ő gyengéden bánik veled, sok nő viszont bunkóbb, mert ugye neki is olyan van, ő máshogy érzi, nem érti miért sziszegsz, ha esetlen valami kellemetlen, de ezt nekem csak mondták...
Évente egyszer járok a "kötelező" rákszűrésre és egy vizsgálatra, nyugodtabb vagyok, ha megnéz az orvosom, igaz, hogy már régóta ismerjük egymást, maximálisan megbízom benne, fontosnak tartom a megelőzést és azt, hogy figyeljek a testemre.
Egyáltalán nem kellemetlen, sőt......először női orvoshoz mentem, mondván "na én férfinek nem mutatom meg a kincsem", és végül a női orvosban csalódtam a legnagyobbat, míg a jelenlegi orvosom (férfi) sokkal alaposabb, körültekintőbb, segítőkészebb és megbízhatóbb (nála szültem a 2 gyermeket).....nem cserélném le, bármiben számíthatok rá nőgyógyászati téren és nekem fontos a kölcsönös bizalom, így nem félve megyek hozzá hanem számomra ez teljesen természetes lett :) 37/N
évente rutin
16 éves korom óta
am ha jó a doki nem kellemetlen a dolog
Szeretem. A dokim a belvárosban rendel, tök menő környéken, imádok oda menni, 5 perc sétára van a lakásomtól. Jóképű, okos, vicces, fiatal férfi, teljesen természetesnek érzem, hogy levetkőzöm egy ilyen férfi előtt.
Precíz, ügyes, törődő az ellátás, konferenciákra jár, képzi magát.
3 havonta járok fog.gátlót íratni, és évi kétszer mellvizsgálata és rákszűrésre. Utóbbira 10 éve.
26l
Szia!
Én ha lehet ilyet mondani, "szeretek" nőgyógyászhoz járni. Az én orvosom mindig kedves, alapos, és nagyon érzékeny radarjai vannak. Azonnal leveszi, hogy épp milyen a lelkiállapotom. Pl. mikor vizsgaidőszakban mentem hozzá, akkor látta rajtam, hogy alapból feszült vagyok, és akkor még sokkal figyelmesebb volt. Azt is rögtön látta rajtam, amikor a férjem megkérte a kezem, és a föld felett 2 m-rel repültem.
Alapból csak évente jártam hozzá, aztán szültem 3 gyereket vele, és most megint az évente 1x időszak jön azt hiszem. :-)
Hát igen, fura ezt mondani, de én is "szeretek" járni, vagyis hogy mondjam, nem okoz semmi gondot az életemben egyáltalán.
Nekem is fiatalabb férfi a nőgyógyászom, kedves, mindig figyelmes, mindig lehet vele pár szót beszélgetni, megkérdezni bármit, amit akarok. Ez fura, de maga a vizsgálat nála asszem egy kicsit kellemetlenebb, mint másoknál volt régen (talán jobban szétfeszít, szeret jobban belátni vagy ilyesmi), de a stílusáért és a szakértelméért simán bevállalom :D
Szóval maga a vizsgálat amúgy tényleg nem egy nagy szám, csak ha valami durva fertőzésed van, akkor lehet fájdalmas. Egyébként inkább csak furcsa érzés, de megszokja az ember. A felnőtt élet része.
3 havonta járok fog.gátlót íratni, évente szűrésre. 28N
Évente járok a rákszűrésre, illetve ha valami gondom van.
Én nem mondom,hogy utálok járni, de nem is szeretek. Eleinte én is női dokihoz jártam, és másokkal ellentétben vele jobban meg voltam elégedve, mint a férfi orvosommal, akihez jelenleg járok (ő kevesebbet kér el, ezért váltottam). Illetve nekem rossz tapasztalatom szintén férfi dokival volt, ügyeletre mentem be, totálisan bunkó volt, csinált vizsgálatot - még szűz voltam, kellemetlen volt és fájt, mert durva volt. Mikor felszisszentem, leordította a fejem, hogy mit nyavalygok nem fáj az annyira....
Ennyit erről. :)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!