Egy hónapja fáj az alhasam baloldalon, olyan nyilallás szerű nem túl erős, de kellemetlen fájdalmat érzek. Voltam nőgyógyásznál, urológusnál, minden rendben. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. nov. 17. 09:00
2/9 anonim válasza:
Ez vakbélgyulladás lehet. Arra vizsgáltak?
3/9 anonim válasza:
HA vakbél lenne már rég elpatkolt volna...Engem a fájdalom kezdte után 5 napra műtöttek és a doki jól lehordta anyámékat (mert ők azt hitték szimulálok, hogy suliba nem akarok menni)hogy még várunk egy napot kifakad és annyi.
22N
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok! Vérvizsgálat kell, amgas fehérvérsejt szám gyulladást jelent. Feltétlenül menj el! Engem a ügyeletes háziorvos utalt be annak idején azonnalra a korházba este 6 kor...és este 11kor már műtöttek 22N
5/9 anonim válasza:
17:13
húgomnak egész nyáron fájdogált a hasa, meg minden baja volt, aztán nyár végére rájöttek, hogy hoppá, lehet, hogy vakbél és végre megműtötték
ha nagy fájdalmai vannak valakinek akkor kell azonnal a műtét
a nem túl erős fájdalom inkább előjel, amire oda kéne figyelni
már amennyiben itt vakbélgyulladásról van szó
más ötletem nincs
6/9 A kérdező kommentje:
A vakbélgyulladás a jobb oldalon fáj,a vakbél ott van,nekem viszont a baloldalon fájdogál,de nem erősen.
2011. nov. 17. 21:32
7/9 A kérdező kommentje:
Ja és holnap megyek laborba...Akkor abból kiderül,ha gyuszi van valahol,ugye?
2011. nov. 17. 21:33
8/9 anonim válasza:
A vakbél tényleg a jobb oldalon van, de a vakbélgyulladás a bal oldalon fáj, mert kisugárzó fájdalom.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem merült fel egyik orvosban sem,hogy vakbélgyulladás lenne,ennek biztosan oka van.A kolléganőm ,akinek volt vakbélgyulladása is azt mondta,hogy először középen,majd jobb oldalon fájt neki.A labor mindenesetre biztosan mutat majd v.mit.Köszi a válaszokat!
2011. nov. 18. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!