Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak Lányok.! Nektek mikor...

Csak Lányok.! Nektek mikor jött meg stb? 13/L

Figyelt kérdés
Hát lehet hülyén hangzik de eléggé zavar hogy még nem jött meg kaptam egy csomó könyvet mint a mi történik velem meg ilyenek..és minden meg van már ahhoz h megjöjjön..nektek mikor jött meg?
2014. júl. 20. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hmm... akkor nem tudom. Szerintem kb. 3/4 évvel, évvel előtte jelentkezett nekem, ugye elég kicsi voltam és nem tudtam arról, hogy létezik menstruáció, úgyhogy nem igazán fogtam a dolgokat. Azt tudom, hogy egyszer csupaszon megláttam magam a tükörben fürdés előtt és a beugrott derekamat és elsírtam magam, hogy Úristen, mi lett velem. Nagyon utáltam az új alakom, sírtam miatta XDXD

De ha már előjele van, akkor az jó jel! Több osztálytársamnak nyolcadikban jött meg, ne aggódj! :)

2014. júl. 20. 21:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minden rendben van! Nekem 12 évesen jött meg, egy alkalommal, utána pedig egy évet vártam a következőre, onnantól rendszeres volt.
2014. júl. 20. 21:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor jó csak már féltem..mert már több mint egy éve folyamatosam minden nap van..és nektek van valami szaga..? vagy ha ez fertőzés lenne akkor azért már lett volna valami más is ha már egy éve van nem?
2014. júl. 20. 21:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem olyan 14 évesen:)

Addig jó amíg nincs,ne parázz:D

(előbb vagy utóbb úgyis eljön annak az ideje is:))

17/l

2014. júl. 20. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:

13 évesen.

Felesleges aggódni, élvezd ki azt a keveset, amíg nem kell havonta szenvedni tőle.

2014. júl. 20. 21:41
 16/19 anonim ***** válasza:
12 évesen de en azt vártam hogy minél később jöjjön meg, nem jött ösdze :)
2014. júl. 20. 23:05
 17/19 anonim válasza:

Nekem már 10 évesen volt fehérfolyásom mindennaposan,aztán 12 évesen jött meg..azóta is ha nem menzeszelek minden nap van folyásom ami teljesen normális :)

16/L

2014. júl. 21. 00:26
 18/19 anonim válasza:
11 évesen, majdnem 12 voltam már. Nyugodj meg, az egyik barátnőmnek 8.-ban jött meg. :) Nem vagy lekésve! 15/L
2014. júl. 21. 12:08
 19/19 anonim ***** válasza:
12 évesen, és ne várd ilyen lelkesen rengeteg szart okoz.
2014. júl. 24. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!