Csak Lányok.! Nektek mikor jött meg stb? 13/L
Figyelt kérdés
Hát lehet hülyén hangzik de eléggé zavar hogy még nem jött meg kaptam egy csomó könyvet mint a mi történik velem meg ilyenek..és minden meg van már ahhoz h megjöjjön..nektek mikor jött meg?2014. júl. 20. 20:19
1/19 anonim válasza:
11 évesen. 16 éves korodig ne aggódj, addig teljesen normális, ha még nem menstruálsz. :-)
3/19 A kérdező kommentje:
nem igazán aggódok..csak szinte már az összes o.társamnak megvan..max 2 valakinek nincs még.
2014. júl. 20. 20:25
4/19 anonim válasza:
10 évesen, de az túl korán volt.
Ne aggódj, 13-14 évesen még teljesen időben vagy!
Egyébként ha már látod a jeleket magadon (ugrik be a derekad, szőrösödsz, stb), akkor már hamarosan itt van :)
5/19 A kérdező kommentje:
Hát eléggé látom..szőrösödök már kicsit több mint fél éve..és hát ez kicsit intim de mind1..az előtte lévő ehér folyás is már több mint 1 éve van
2014. júl. 20. 20:28
6/19 anonim válasza:
Kérdező nekem is full ugyanez van, és én is 13 vagyok. Én már 2 éve szőrös vagyok, meg a többi dolog is már elég régóta jelen van. :/ Nem tudom mikor fog megjönni, de már idegesít.
7/19 anonim válasza:
Nekem 11 és háromnegyed. De a 13 is oké még teljesen, egyik barátnőmnek 7. vége körül jött meg, szerintem másoknak még később is. Az osztálytársaiddal ne mérd magad össze, egyik csajnak az osztályomban már negyedikben hatalmas melle volt meg mindenhol szőrösödött pl.
8/19 A kérdező kommentje:
hát nekem is van olyan o.társam..én elég vékony vagyok és nincsenek nagy melleim..vannak csak nem gigantikusok..velem egyidősök és ugyanilyen fejletteknek már évközbe meg jött és nagyon idegesít
2014. júl. 20. 20:39
9/19 A kérdező kommentje:
van pánikra okom ha azt mondom h ez a fehér folyás minden nap jelen van?
2014. júl. 20. 20:47
10/19 anonim válasza:
Nem.Ez a menzesz előjele.De nem emléksze sajnos nekem mennyivel előtte jelentkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!