Lányok! 7. re nem vártam nem is jött és ma délután POZITÍV lett a tesztem?
Figyelt kérdés
Egy éve várunk erre!Remegek még mindig nem is tudom hogyan mondom el a páromnak,mert még dolgozom.Aggodalom is jár a fejemben össze-vissza kavarognak a gondolataim,de ez biztos természetes.2012. nov. 9. 16:33
1/17 anonim válasza:
húúúú, gratulálok!!! Ez nagyon jó hír!!!! Sok örömöt és boldogságot! Vigyázzál magadra!!! :)
3/17 anonim válasza:
Gratulálok! :) Csomagold be szépen a pozitív tesztet, és add oda neki szerintem! Szép várandóságot kívánok!
4/17 anonim válasza:
? van a mondatod végén, de ha úgy van ahogy én gondolom. Azaz pozitiv a teszted, akkor gratulálok hozzá és jó babavárást nektek.
5/17 A kérdező kommentje:
Csak kérdőjellel engedte kiírni,köszönöm szépen!Az aggodalom a jövővel kapcsolatban természetes ugye?Másnál is volt?
2012. nov. 9. 16:39
6/17 anonim válasza:
Gratula neked !!! :) Én 6-ra vártam, de nem jött meg, ma reggel a tesztem negatív lett. Azért még reménykedem. Milyen tesztet használtál ? Én Gabriel-t.
7/17 A kérdező kommentje:
Facelle tesztet használtam.
2012. nov. 9. 16:41
8/17 anonim válasza:
boldog és problémamentes babavárást kívánok! :)
9/17 anonim válasza:
szia!
gratulálok én is:)
természetes ilyenkor egy kis aggódás és társai :)
24 hetes kismami :)
10/17 anonim válasza:
Amikor megláttam a két csíkot azt se tudtam sírjak vagy nevessek.Egyszerre örültem és boldog voltam közbe meg azt se tudtam, hogy "na most mi lesz":)Teljesen természetes:)
Gratulálok:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!