Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! 7. re nem vártam nem...

Lányok! 7. re nem vártam nem is jött és ma délután POZITÍV lett a tesztem?

Figyelt kérdés
Egy éve várunk erre!Remegek még mindig nem is tudom hogyan mondom el a páromnak,mert még dolgozom.Aggodalom is jár a fejemben össze-vissza kavarognak a gondolataim,de ez biztos természetes.
2012. nov. 9. 16:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen lányok!Én is most azt érzem,hogy egyrészt nagyon örülök másrészt pedig minden hülyeség aggodalom eszembe jut.Dokihoz mikor érdemes menni?
2012. nov. 9. 17:02
 12/17 anonim ***** válasza:
ha van türelmed,akkor várd meg a hetedik hét közepét. vagy ha tudod hogy jó uh gépe van a dokinak,akkor a hatodik hét közepét. én 6+4-en voltam,de nem látott még szívhangot a doki (elég car gépe volt,kb 120000 éves...), aztán ambulanciára kellett menni a 7+5-ön,akkor már vert a szíve :)
2012. nov. 9. 17:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Boldog és Problémamentes Babavárást Kívánok!:)

Orvoshoz ráérsz a 7.-8. hét körül menni.

40+1hkm

2012. nov. 9. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

jaj kedves utolsó neked mielőbbi szülést kívánok :)

Kedves kérdező neked pedig Nagy Nagy GRATULA .

Telesen természetes az amit érzel és innentől kezdve aggódás lesz az életed :))Szerintem is várj a dokihoz menetellel,mert nem ó az annyira ha ilyen kis terhesen bolygatnak,persze tudom,hogy nagyon nehéz kivárni.Sok örömöt kívánok neked a babához! 2 éves gyerkőc anyukája

2012. nov. 9. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagy gratula!!! mind erre vágyunk, neked teljesült! Én a páromnak úgy mondanám el, hogy megvárnám az uh képet már amikor van szép szívverés, és azt adnám át! Az eslő lányomnál a reggeli pozi tezsttel visszaugrottam az ágyba és az orra alá dugtam, jaj nagyon sírtam azt hiszem ő is könyezett. Hu a legszebb emlékem terhességről, hogy együtt néztünk olyan szüléses sorozatokat és sírtunk mind a ketten, olyan bolond tud lenni az ember, persze hogy most midenen agyalsz. sok boldogságot nektek!!!
2012. nov. 9. 22:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!
2012. nov. 10. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Majd írd meg, hogy a párod mit szólt hozzá! :))

És nagy nagy gratulaaaaaa!

2012. nov. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!