Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok, tegnap vesztet...

14 éves vagyok, tegnap vesztettem el a szüzességem, azóta felvan dagadva a puncim. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2014. júl. 16. 16:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
14 évesen sírig tartó szerelmek vannak... (jah, nem)
2014. júl. 23. 09:49
 12/17 anonim ***** válasza:
18%

jaj,72%-os,szerintem akár szereti akár nem a kéredező az illetőt akivel lefeküdt szégyelje csak magát akinek 14 évesen a sexhez már esze van,körül lehet nézni a világban hogy amúgy milyen önző,lusta sok fiatal,semmit nem csinálnak meg,kiszolgáltatják magukat mint valami kis gyerek.Hol nagy vagy felnőtt egy 14 éves taknyos?

Szégyen hogy általános iskolásoknak ehhez van eszük!DE a kötelességet távolról sem ismerik.

14 éves sehol sem felnőtt vagy nagy!

Szégyen!

2014. júl. 25. 20:33
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a 14 éves korban mostmár tökéletesen elfogadható...A 12 éves 13 éves na az szégyen...
2014. aug. 4. 13:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és aki 14 éves az már átalában középiskolás :)
2014. aug. 4. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:

14 évesen sem elfogadható hogy valaki sexeljen,a legtöbb gyerek 7 évesen megy suliba,számolj,8. osztályba 14 évesek és ha nyáron született akkor 15. életévét betölti mire középsuliba megy,vagy nem sokall szeptember után lesz 15 éves.

14-15 éves korban is korai a sex,elég szomorú úgy érzik ahhoz már érettek,de ha annyira érettek akkor mért anyucinak kell szendvicseket gyártani meg vasalni rájuk.Hol nagy vagy felnőtt valaki akit anyucinek kell kiszolgálnia,sok középiskolást is még mindig anyuci kísér az orvoshoz ha fáj a torka,micsoda nagy felnőtt gyerekek?Sehol,az csak egy dedos gyerek,ha 20 évesen is kiszolgálják,vagy 30 évesen akkor is csak arra utal sehol sem felnőtt az illető hiszen úgy kiszolgálják mint egy kis gyereket.

Még a sexuálpszhiologusok is azt mondják 16 éves kor előtt korai a sex,mert lelkileg sem érettek a fiatalok.

14 évesen szégyelje magát akit már kezelgetnek.Erkölcsileg egy nulla,hamar oda dobta magát.

Tény igen szeretnek hazudozni a gyerekek hogy ki mikor vesztette el a szüzességét,de nálunk csak a saját ismerősők gyerekei dolgozhatnak a cégnél és csak akinek az anyuka is link vagy túl laza életvitelű volt annak kezelgették ilyen fiatalon a gyerekét,soknak van barátja középiskolás korban de nem az volt a jellemző hogy 14 évesen bárki is sexelt volna.Sőt még fiúknál is sok van aki 18 éves és még nem volt lánnyal.

Most is 16-18 éves a többség aki először van együtt valakivel és sokan ennél idősebbek.Szégyen hogy 14 éves kis taknyosoknak a sexhez van eszük,de a kötelességhez ahhoz nincs.

2014. aug. 10. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, szégyen hogy már a szexen jár az eszük. Ebben az életkorban tanulni kellene. Ha meg annyira hajthatatlanok, akkor használják a két fülük közti részt és ne tegyenek fel "lehetek terhes..?" kezdetű kérdéseket. Biológiailag a legtöbben már érettek az tény.
2014. aug. 10. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:

11 évesen már mensturáltam,tehát nemileg érett voltam,3-an vagyunk tesók és még a fiú tesóim is koránérőek voltak hiszen ha egy kis srácnak 12 éves kora előtt 4-6 hónappal van spermája az is nemileg érett.

Most akkor meg valaki 11 évesen nemileg érett akkor minden lehet azt hiszik!

De a testi érettség nem egyenlő a lelki érettséggel.

Ha valaki annyira érett akkor tud várni és nemet is mondani,meg kötelezettséget vállalni.

Nem csak azt a szöveget nyomni hogy már elfogadott,meg más világ van.A világot mi alakítjuk,meg a gyerekek esetében a szülők és nagyon azt látom a szüölők igen sok mindent megengednek,sőt néha még asszisztálnak is a dolgokhoz.Milyen szülő az a ki engedi hogy 7-8. osztályos lányoknál középiskolás fiúk aludjanak.Hát meg van a véleményen róluk.

Az unokaöccsém 21 éves és érdekes módon közgázba járt és se a lányok,se a fiúk nem éltek nemiéletet 14 évesen,aki korán kezdte az 16 éves volt,de sokan meg 18 -20 között.

2014. aug. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!