Ha nem voltam még soha rákszűrésen, érdekelni fogja a nődokit, hogy mikor vesztettem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 06:44
1/10 anonim válasza:
Rákszűrésen? Nem. Csak az, hogy szűz vagy-e vagy sem. ha az vagy, érdemes megemlíteni, óvatosabban vizsgál meg. A rákszűrés szempontjából egyébként mindegy, valaki szűz-e, és mikor vesztette el.
2/10 anonim válasza:
Az enyém nem kérdezte meg, csak mondtam, hogy szűrésre jöttem, és meg is vizsgált.
3/10 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok a lelkiismeretlen doki, akit még azok a dolgok sem érdeklik, amik orvosilag fontosak. De amelyik alapos, azt fogja érdekelni, de inkább a partnereid száma vagy a tapasztaltságod, de ez sem fizikai szempontból megközelítve, hanem lelkileg, mert nem mindegy a vizsgálatnál, mennyire új Neked az élmény, hogy a nemiszervedet fogdossák, még ha orvos is.
Ha teheted, először csak beszélgetni menj, és kísérővel, ha van barátos, akkor vele, vagy ha nincs akkor anyukáddal, akárhány éves is vagy.
4/10 anonim válasza:
1: Nekem eddig 20 orvos mondta, hogy a rákszűrés a nemi élet elkezdése után 1 év múlva esedékes először, mert szüzek nem lehetnek rákosak, hiszen azt a fitymaváladék okozza.
5/10 anonim válasza:
Utolsó. nekem meg az első rákszűrésem szűzen történt. A kórházban meg a méhnyakrákos nagymamám egy apáca mellett feküdt. A nemi élet kockázati tényező, de nem csak nemi életet élők kaphatnak rákot.
6/10 anonim válasza:
5: Mással kapcsolatban is hallani ellenkező állításokat, meg furcsaságokat. Mindenki alkalmazza a hallottakat a maga világképe szerint.
7/10 anonim válasza:
Tény, hogy kicsi az esélye a ráknak szűzeknél, de van. nem tudom, milyen orvos volt, aki azt mondta, szűzek nem lehetnek rákosak. Elég merész kijelentés. Tény, hogy ritka, de azért...
8/10 anonim válasza:
Az orvosi tények nem világkép kérdése. Végeznek rákszűrést szűzlányokon is, mert van esélye. Sajnos. Úgy látszik, 20 (?) orvos szava sincs kőbe vésve.
9/10 anonim válasza:
Más: Ha tudsz, (hosszú) szoknyában menj, nem kell bugyiban mászkálnod oda-vissza.
10/10 anonim válasza:
A protokoll szerint 23-24 éves korban kellene először menned, de ha korábban kezded a nemi életet, akkor annak megkezdése után kb 1 évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!