Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha nem voltam még soha rákszűr...

Ha nem voltam még soha rákszűrésen, érdekelni fogja a nődokit, hogy mikor vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 06:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Rákszűrésen? Nem. Csak az, hogy szűz vagy-e vagy sem. ha az vagy, érdemes megemlíteni, óvatosabban vizsgál meg. A rákszűrés szempontjából egyébként mindegy, valaki szűz-e, és mikor vesztette el.
2014. márc. 28. 06:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Az enyém nem kérdezte meg, csak mondtam, hogy szűrésre jöttem, és meg is vizsgált.
2014. márc. 28. 06:54
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos nagyon sok a lelkiismeretlen doki, akit még azok a dolgok sem érdeklik, amik orvosilag fontosak. De amelyik alapos, azt fogja érdekelni, de inkább a partnereid száma vagy a tapasztaltságod, de ez sem fizikai szempontból megközelítve, hanem lelkileg, mert nem mindegy a vizsgálatnál, mennyire új Neked az élmény, hogy a nemiszervedet fogdossák, még ha orvos is.

Ha teheted, először csak beszélgetni menj, és kísérővel, ha van barátos, akkor vele, vagy ha nincs akkor anyukáddal, akárhány éves is vagy.

2014. márc. 28. 06:54
 4/10 anonim ***** válasza:
6%
1: Nekem eddig 20 orvos mondta, hogy a rákszűrés a nemi élet elkezdése után 1 év múlva esedékes először, mert szüzek nem lehetnek rákosak, hiszen azt a fitymaváladék okozza.
2014. márc. 28. 06:55
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó. nekem meg az első rákszűrésem szűzen történt. A kórházban meg a méhnyakrákos nagymamám egy apáca mellett feküdt. A nemi élet kockázati tényező, de nem csak nemi életet élők kaphatnak rákot.
2014. márc. 28. 06:58
 6/10 anonim ***** válasza:
5: Mással kapcsolatban is hallani ellenkező állításokat, meg furcsaságokat. Mindenki alkalmazza a hallottakat a maga világképe szerint.
2014. márc. 28. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Tény, hogy kicsi az esélye a ráknak szűzeknél, de van. nem tudom, milyen orvos volt, aki azt mondta, szűzek nem lehetnek rákosak. Elég merész kijelentés. Tény, hogy ritka, de azért...
2014. márc. 28. 07:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Az orvosi tények nem világkép kérdése. Végeznek rákszűrést szűzlányokon is, mert van esélye. Sajnos. Úgy látszik, 20 (?) orvos szava sincs kőbe vésve.
2014. márc. 28. 07:18
 9/10 anonim válasza:
Más: Ha tudsz, (hosszú) szoknyában menj, nem kell bugyiban mászkálnod oda-vissza.
2014. márc. 28. 07:48
 10/10 anonim ***** válasza:
A protokoll szerint 23-24 éves korban kellene először menned, de ha korábban kezded a nemi életet, akkor annak megkezdése után kb 1 évvel.
2014. márc. 28. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!