Lehet valami féle következménye annak hogy 15 évesen vesztettem el a szüzességem a barátommal de úgy hogy még nem menstruáltam?
Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 17:10
1/6 anonim válasza:
Semmi. Fertozesed lehet ha barátod nem volt úgymond tiszta
2/6 A kérdező kommentje:
gumival csináltuk, csak olyan szarul érzem magam hogy én előbb vesztettem el a szüzességem mint ahogy menstruáltam volna :// és amúgy ettől nem jöhet meg hamarabb mondjuk ??
2013. dec. 2. 17:15
4/6 anonim válasza:
Nem fog tőle se hamarabb, se később megjönni. Nincsen gond ezzel.
5/6 anonim válasza:
15 évesen nem menstruálsz és éreztél nemi vágyat, hogy le kell feküdnöd egy férfivel? Éreztél te valamit egyáltalán aktus közben, azt te tudod, hogy a felnőttek, az érett, kifejlett nők meg férfiak azért csinálják, mert jó, mert kielégülést hoz, mert megnyugtat? Nem lehetsz túl érett meg fejlett, ha 15 évesen még nem jött meg, hiszen a 12 éves lányok menstruálnak.
Egyébként - a válaszolóktól kérdem - az ivaréretlen példányok éreznek nemi vágyat?
6/6 anonim válasza:
Utolsó, mekkora kalap idióta vagy te. Igen, az ivaréretlen "példányok" is éreznek nemi vágyat, vannak olyan egészen kis kislányok is, akik rájönnek, hogy pl a párna dörzsölgetése kellemes. Nem az ivarérettséggel alakulnak ki azok az idegvégződések, amelyek ott vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!