Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagy baj, ha csak februártól...

Nagy baj, ha csak februártól kezdődően tudom, mikor menstruáltam?

Figyelt kérdés
Nőgyógyászhoz szeretnék menni, mindig változik egy-két napot a ciklusom, de február előtt is így volt. Nagy baj, ha nem tudom pontosan?
2013. jún. 6. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha azóta legalább felírtad, akkor annyira nem nagy baj, de jobb, ha a jövöben megszokod, hogy mindig feljegyzed.
2013. jún. 6. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Fel is szoktam, de elkevertem a füzetemet... Azóta a telefonomban jegyzem. Köszi a választ! :)
2013. jún. 6. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
13 éve járok nőgyógyászhoz,de tőlem mindig csak az utolsót kérdezték,ha azt tudod,akkor nincs baj.
2013. jún. 6. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak az utolsót fogja megkérdezni és hogy rendszeres-e.
2013. jún. 6. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj, tőlem se kérdezték még meg soha visszamenőleg, legfeljebb az utolsót.

Valami bajod van, esetleg pont a mensiddel, mert akkor azért lehet, hogy lényeges lenne.

2013. jún. 7. 09:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak a fájdalom. A ciklus hossza teljesen okés. :)
2013. jún. 10. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor egyáltalán nem gond.
2013. jún. 11. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!