Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha már menstruáltam egyszer...

Ha már menstruáltam egyszer szex után lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy lefeküdtünk a barátommal védekezés nélkül. Buták voltunk. Majd még többször is, de már védekeztünk. Ez a menstruálás utáni héten történt október elején, október 24-én szerencsére meg is jött. De most még mindig nem, pedig rendszeres idő közönként szoktam, erre még nem volt példa, hogy ennyit késsen. Ezért kicsit elkezdtem aggódni, hogy esetleg valami bajom van, esetleg terhes lennék.

2013. dec. 1. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha a menstruáció ideje alatt enyhe volt a vérzés,lehet hogy terhes vagy! egyébként hány éves vagy?
2013. dec. 1. 11:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Teljesen normális volt, elég erős. 18 vagyok.
2013. dec. 1. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kismamák, akik az első 2-3 hónapban vérezgetnek még a terhesség alatt. Ritkán, de előfordul.

Vegyél egy terhességi tesztet, az eldönti.

2013. dec. 1. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Jajj istenem, de miért nem mentél el legalább esemény utániért? Meg ha elsőre ennyi eszetek volt, miért kellett többször is?

Sajnos igen, ha megjött, akkor is lehetsz terhes. Nem egy nő van, aki a terhessége első 2-3 hónapjában menstruál, de olyanról is hallottam már, aki végig.

Sipirc tesztért!

2013. dec. 1. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is vegyél tesztet. az a biztos :)
2013. dec. 1. 11:55
 6/11 fenyleny ***** válasza:
20%

vegyel egy terhessegi tesztet(gyogyszertar vagy DM-be)akkor megtudod.

menszesz utan 9 napig vedett vagy.kb menszesz utan 10 nappal kell vedekezni.de, en tanacsolom mindenfelekeppen a vedekezest az a biztosabb.(gumival)Üdv,

2013. dec. 1. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Fénylény, te teljesen hülye vagy?!

Egybüdös percig nincs olyan, hogy védett, ugyanis van spontán ovuláció! Teljesen mindegy, hogy épp menstruál, épp 2 napja menstruált, spontán MINDIG lehet (és többek között pl. orgazmustól, de bármilyen stresszes vagy adrenalint termelő élethelyzettől), tehát NINCS OLYAN, hogy x napig védett az ember! Ezt a hülyeséget jó lenne elfelejteni. Ezért is nem védekezés pl. a hőmérőzés és társai.

2013. dec. 1. 12:00
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. mindenképp fogok tesztet venni
2013. dec. 1. 12:08
 9/11 A kérdező kommentje:
negatív lett :)
2013. dec. 2. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Ennek örülök, de legközelebb ne felejtsetek el védekezni, jó?:)
2013. dec. 2. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!