Mennyi az esély rá, h terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Ha kb egy hete múlt el a menzeszem , és úgy szeretkeztünk,h elöször gumi nélkül és után pedig gumiba ment el a barátom.2012. ápr. 7. 23:52
1/12 Monácskaaa válasza:
Ha nem benned élvezett el akkor nem lehetsz terhes! :)
2/12 A kérdező kommentje:
nem bennem.
2012. ápr. 8. 00:00
3/12 sia válasza:
csinálj tesztet az a biztos , én is úgy lettem terhes h nem bennem ment el
4/12 sia válasza:
nem idegesíteni akarlak inkább csinálj tesztet de nem hinném kicsi rá az esély de velem megtörtént
5/12 A kérdező kommentje:
remélem,h nem történik velem ilyen :/
2012. ápr. 8. 00:05
6/12 anonim válasza:
Az előváladékban is van sperma, szóval anélkül nem nagy ötlet szexelni. Ha egy hete menstruáltál, akkor kisebb az esélye, de nem zárható ki. (Mostanában nem olvassák a tinik az IM és hasonlók ilyen rovatait, vagy már nincs ilyen? Mi annak idején rengeteg ilyet megtanultunk onnan.)
Szurkolok, hogy ne legyél terhes. És legközelebb jobban vigyázzatok.
7/12 anonim válasza:
jav. "gumi nélkül nem nagy ötlet"
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes. Mi mindig így csináljuk a barátommal és még soha nem estem teherbe.
10/12 A kérdező kommentje:
remélem,h ezzel a módszerrel a termékeny időszakban sem lehet teherbe esni.
2012. ápr. 8. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!