Mennyi az esély rá, h terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Ha kb egy hete múlt el a menzeszem , és úgy szeretkeztünk,h elöször gumi nélkül és után pedig gumiba ment el a barátom.2012. ápr. 7. 23:52
11/12 anonim válasza:
ne próbáld ki termékeny időszakban.....semmikor nem javaslom, akkor meg pláne nem... véletlen mégis elélvez a barátod, vagy az előváladék sejtjei megmaradnak, akkor simán teherbe eshetsz... amúgy, ha zavar titeket a gumi, akkor lehet helyette más módszert is kitalálni...
12/12 sia válasza:
mondom én úgy lettem terhes hogy nem bennem ment el kb. a menses után volt 3 nappal és mégis megtörtént.....
légy elővigyázatos ha most nem lettél terhes inkább használjatok gumit.ha tudtam volna hogy ez történik velem és hogy miken kellett végig mennem....ne kockáztass
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!