Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 14 éves vagyok, tegnap vesztet...

14 éves vagyok, tegnap vesztettem el a szüzességem, azóta felvan dagadva a puncim. Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2014. júl. 16. 16:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Bármi, ha a szexhez érett vagy, akor ahhoz is, hogy elballagj egy nőgyógyászhoz.
2014. júl. 16. 16:32
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Az, hogy halálra unod magad és hülyeségeket hordasz itt össze. Fogadok egy huszasban, hogy egy monitor előtt rötyögő, nagy lakli kamasz srác vagy, akinek annyira viszket már, hogy majd' megzöldül, de annyira be van tojva a csajoktól, hogy csak ábrándozni mer róluk.

Fogj egy kutyát ls menj le vele sétálni. Remek ismerkedési ürügy, mert az állatszerető emberek vonzódnak egymáshoz. :)

Ha mégsem, és tényleg egy 14 éves liba vagy, aki meghágatta magát, akkor irány a nődoki! Puncit ő vizsgál, nem mi.

2014. júl. 16. 17:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Most ez komoly?
2014. júl. 16. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Miért engedted?
2014. júl. 16. 19:13
 5/17 anonim ***** válasza:
Sajnos több minden bajod lehet. Lehet terhes leszel, vagy fertőzést kaptál.
2014. júl. 16. 22:42
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Ha a kérdés igaz,akkor büszke lehetsz magadra,hogy 14 évesen a sexhez van már eszed!!!

A szüleid is magad is miínősítetted ezzel!

De ahogy a kortársaidat meg nálad idősebb középiskolásokat ismerem a házimunkához már nincs eszük,meg tudnánk számolni hányszor volt felmosórony,vasaló,porszívó a kezükbe,ahhoz bezzeg nem nagyok.Vagy akkor sem nagyok ha a z iskolai szendvicsük el kellene készíteni.

De bezzeg ha bulizni kell más pénzéből,divatozni,mekibe kajálni,sexelni az már megy nekik.

Fertőzést,gombát is kaphattál a sextől.CAnesten krém és hüvely kúp vény nélkül kapható a gyógyszertárba gombára.

2014. júl. 17. 11:49
 7/17 anonim válasza:
61%
Ennyi idősen én még a kifestőmmel voltam menő, nem azzal hogy kilyukasztottak!! :) Na de ha mégis komoly az egész kérdés, akkor a nőgyógyászhoz kell fordulni, de legyen egy kis bűntudatod, hogy felelőtlen vagy!!
2014. júl. 17. 16:52
 8/17 anonim ***** válasza:
7%
Ez gáz!En a helyedbe nem büszke lennék rá, hanem hánynék magamtól. Egyáltalán belemersz nézni a tükörbe? Mert ha 14 éves vagy és szexeltél akkor igen olcsó darab vagy! Amúgy én 13 vagyok és eszem ágába sincs lefeküdni valakivel! Szánalmas vagy és inkább ne dicsekedj vele! És gondolkodj el ezen amiket írtunk és tudom, hogy nem mersz választ írni! Na puszii :*
2014. júl. 22. 15:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Előttem írónak igaza van. A szex komoly dolog. Ilyen fiatalon nem kellene fűvel-fával, mert épp lenne a divat.
2014. júl. 23. 06:19
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Itt mindenki oltja a csajt. De miert? Lehet hogy tenyleg szereti azt akivel lefekudt es nem is banta meg. Nem is ismeritek a tortenetet de jottok itt okoskodni.
2014. júl. 23. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!