Azt hiszem pár napja megjött az első menzeszem. Vagyis nam vagyok benne biztos, hogy ez az, megírnátok, hogy szerintetek ez mi? És ez biztos menzesz? Lehet valami más is? A többi lent 11/L
Figyelt kérdés
Na, a lényeg az, hogy 07.11-én egy nagy barna foltot találtam a bugyimban. Anyának elmondtam, mondta,hogy lehet megjött. De a barna folyás(?) folytatódott, 12-én és 13-án is volt, 13-án pedig kétszer is volt egy nagy vérfolt a wc-papíron. Azután 13-án, és ma, 14-én is sötétbarna, szinte fekete folyásom volt, most késő este pedig már csak világosbarnás volt. Ha ez fontos, fehérfolyásom már több mint egy éve van, több mint két éve szőrösödöm, a cicim is már nő. Az utóbbi két hétben fájdogált a hasam és a derekam, most is azért nem alszok, mert iszonyatosan fát a hasam.2014. júl. 14. 23:29
11/11 A kérdező kommentje:
Szinte alig érzem, mondjuk nagyon zavaró és idegesítõ volt már a végén, fõleg mert 6 napig folyamatosan "folyt", a hetedik napon pedig teljesen elállt. :)
2014. aug. 15. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!