Első menstruáció! Normális?
Figyelt kérdés
Szóval most jött meg az első menzeszem ez az 5.nap.Tegnapmeg ma viszont barnás volt.Ez csak alvadt vér vagy valami bajon van? És kb.meddig tart az első? Mert már kezd múlni de azért még mindig tart már 5 napja.Nektek kb.meddig tartott az első?
13/l
2014. júl. 14. 14:21
1/10 anonim válasza:
Teljesen normális. nekem mindig 6-7 napig tart és az utolsó 3-4 nap csak barnázás.
2/10 Imola Ágnes válasza:
Nyugi, semmi gond nincs, teljesen normális. Arra is készülj fel, hogy az elején nem lesz rendszeres.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó:)
Igen hallottam olyat is hogy valakinek egy évet kell várni a második alkalomig meg hogy nem lesz rendszeres.Kb.mennyi idő kell amíg rendszeres lesz?
2014. júl. 14. 17:10
4/10 anonim válasza:
Elvileg 18 éves korodig be kell állnia rendszeresre. Nekem mondjuk az első után rögtön következő hónapban is volt, egyszer maradt ki.. de a mai napid nem rendszeres pedig 12 éves korom óta van, most 17 vagyok..
5/10 anonim válasza:
Szia...:D nekem már 11 hónapja ,hogy nem jön meg a második..hhh
6/10 anonim válasza:
Az első 9-10 napig tartott, nagyon féltem, hogy most mi van. :D Most 17 vagyok, és alig tart 5 napig. Ha barnás, valószínű hogy múlóban van, de a túlmész a 10. napon is, irány a doki.
7/10 A kérdező kommentje:
Most megint piros de már kevesebb
2014. júl. 15. 20:02
9/10 A kérdező kommentje:
Oké most már elmúltxd
2014. júl. 16. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!