Antibiotikumos kúrán vagyok túl.2napja viszketést érzek a hüvelyemnél, folyás nélkül. Most normaflor-t iszok, és canestennel kenőcsöt használok. Kell- e ezenkívül valamit használni? Akik jártak már így, hogyan kezelték?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 12:35
1/3 anonim válasza:
Hüvelyflóra helyreállító MINDIG kellene, csak a trehány , nemtörődöm orvosok nem szólnak amikor antibiotikumot írnak!
2/3 anonim válasza:
Nyugi, hamarosan a folyás is jön. Nekem is antibiotikumos kúrára csak a normafloret mondták és mivel kb sose kellett antibiotikum az elmúlt 10 évben (mióta menstruálok kb), ezért nem tudtam, hogy oda lent gondok lesznek... hát lettek... most megyek szerdán nőgyógyászhoz emiatt. Próbáld ki a canesten hüvelytablettáját is. Ha nem múlik el, akkor nőgyógyász, mert baci túltengés lesz nem gomba.
3/3 anonim válasza:
Vannak olyan antibiotikumok, amelyeknél a hüvelybemeneti viszketés mellékhatás, nekem is volt bölcsességfog kiműtése után, gombám viszont nem, mert csak mellékhatás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!