Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér folyás és menstruációs...

Fehér folyás és menstruációs előjele, viszont késik több mint egy hetet. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Az nap amikor meg kellett volna, hogy jöjjön, nagyon viszketett és volt fehér folyás, ami addig sose volt.

És aznap együtt is voltam a barátommal, használtunk gumit, és nem is fejezetük be,szóval a baba dolog miatt nem aggódok annyira.Viszont azóta vannak alhasi görcseim, meg hangulatingadozás fáradság meg minden ami szokott mielőtt megjön, csak vérzés nincs.

És még egy dolog:a viszketés kicsit hamarabb kezdődött, és voltam fürödni(lehet, hogy ott szedtem össze valamit...)

Mindig szokott késni, egy pár napot, de ennyit nem.

Miért késik?

Előre is köszi a válaszokat.

2014. júl. 13. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a fenéért nem tudtál elmenni orvoshoz?

Összeszedtél bizony egy hüvelyi fertőzést, ami csinál egy gyulladást, attól lehet alhasi fájdalmad, egy gyulladás hatással lehet a ciklusodra is.

Plusz hiába csináltátok gumiban, ha közben orális módon is együtt voltatok az aktus közben, akkor elárulom neked, hogy egy fertőzés orális úton is terjed.

Vagyis irány az orvos és kérj mindkettőtök részére kezelést, ugyanis ha a barátod nem lesz kikezelve, akkor ő vissza fogja neked adni a fertőzést. És azt is elárulom, hogy egy ilyen fertőzés sokszor fiúknál-férfiaknál nem okoz tünetet, de attól még a partnerüket megfertőzik.

2014. júl. 13. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Voltam orvosnál, és azt mondta, hogy lehet hogy fertőzés, de szerinte terhes vagyok. És kaptam orvosságot-hüvelykúpot, de azt mondta, hogy azután használjam miután elmúlt.

Szóval semmire nem haladok evvel.

2014. júl. 13. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:

"Voltam orvosnál, és azt mondta, hogy lehet hogy fertőzés, de szerinte terhes vagyok. És kaptam orvosságot-hüvelykúpot, de azt mondta, hogy azután használjam miután elmúlt. "

Ugye ez most nem komoly? Egy orvos nem mond olyat, hogy szerinte terhes vagy egy orvos megállapítja, hogy terhes vagy-e vagy sem. Mégpedig úgy, hogy végez ultrahangos vizsgálatot, ha abból még nem derül ki egyértelműen, mert mondjuk a terhességnek egy nagyon korai szakaszáról van szó és csak sejteni lehet, hogy ott terhesség van, akkor pedig visszarendel egy későbbi, mondjuk 2 héttel későbbi időpontra és újra megcsinálja az ultrahangos vizsgálatot.

Illetve azt mondta az orvos, hogy a kúpot akkor használd, miután elmúlt a vérzésed. De bakker, neked nincs is vérzésed!? Vagyis miért nem használtad a kúpot? Használni kell. Az nélkül nem jössz rendbe. Csak ilyen esetben, ha vérzés van, akkor természetesen nem lehet használni, abban az esetben a vérzés után kell csinálni a kúrát, de ha ilyen helyzet van, akkor egy normális orvos nem kúppal kezel, hanem szájon át szedhető gyógyszerrel.

Szóval nagy valószínűséggel a fertőzés-gyulladás miatt késik a vérzésed, vagy ettől függetlenül, de teljesen mindegy is, a fertőzést ki kell kezelni! Tehát használd a kúpot. Utána ha rendbe jössz, akkor nagy valószínűséggel a vérzésed is meg fog majd jönni.

Illetve ha nincs kizárva a terhesség, akkor meg javaslom, hogy csinálj terhességi tesztet és ha pozitív, akkor egyből menj vissza orvoshoz.

Illetve egy orvos olyat sem mond, hogy lehet hogy fertőzés. Azt folyásból, tünetekből, vizsgálatból, illetve hüvelykenet tenyésztésből megint csak meg tudja állapítani.

Szóval én nem tudom, hogy te hol voltál, de hogy nem orvosnál, az biztos. Vagy lehet hogy ez az orvos a Józsefvárosi piacon vette a diplomáját...Vagy te értettél valamit nagyon-nagyon félre. Ez lehet inkább valószínű.

2014. júl. 13. 20:37
 4/4 anonim válasza:
Másnál nem tudom, hogy működik, de nálam általában ha azon a napon vagyunk együtt a barátommal, amikor meg kellene jönnie, sokszor előfordul, hogy késik :) szerintem semmi okod az aggodalomra.
2014. júl. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!