12 eves vagyok es tegnap jott meg szerintem mert nem tudom. Ilyen barnas dolog . Az az? Es ha igen meddig tart? Es mikor jon meg a masodik?
Igen ez az mert a fehéfolyásod azért lesz barna mert amire kiér a vér megalvad!
Úgy hogy nagylány lettél!:)
Nekem is volt az első!
Azt nem lehet tudni mikor jön meg a második...lehet 1 év múlva ,lehet 2 hónap múlva:D
anyukádat nem kérdezted? :)
néhány napig, 4-6 nap kb de az első időszak kicsit labilis lehet csak fêl év múlva jelentkezik újra, lehet hogy hamarabb. nekem pl először 3 hetente jött meg, majd hónapokat késett. később rendszeres lett.
gratulálok! nagylánylettél :)
Azt hiszem, kissé értelmetlen lenne elkezdeni a 28 napos női ciklus elmagyarázását.
Szerintem egyszerűbb és jobb megoldás is, ha szólsz anyukádnak/nővérednek, és velük beszéled meg a dolgot.
De hogy válaszoljak a kérdésedre: a menstruáció kezdetekor nagyon változó, hogy meddig tart, vagy mikor jön a következő. Nálam pl. volt, hogy az elején kimaradt 2 hónap, és utána jött meg ismét, aztán újra kihagytam 6-7 hetet. Elvileg 4 hét múlva jön meg, bár szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz még napra pontos.
Maximum egy hétig tart, de nagyon maximum. Általában 3-5 nap az átlag.
Igen ez már az.
3-7 napig tart általáben és 24-33 naponként ismétlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!