Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha holnap tesi...

Mit tegyek ha holnap tesi lesz és pont megjött?

Figyelt kérdés

Még csak nem rég óta mensizek de nem használok tampont.

Nem akarok felmentett lenni mert holnap mérik fel a gerendát, talajtornát és a szekrényugrást azoknak akik az első felmérésnél hiányoztak. És ha most nem csinálom meg akkor mindháromra egyest kapok.

Tampont nem használtam még mert félek tőle meg félek tesi előtt először kipróbálni.

Mit tegyek

2010. jan. 6. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a) mondd azt,hogy megjött és fáj a hasad,nekünk erre mindig adtak felmentést

b) én betéttel is sokat tesiztem (sose használtam tampont) és semmi "bajom" nem lett belőle,szóval ne izgulj... Vegyél fel fekete vagy bármilyen sötét (de legjobb a fekete) nadrágot és kész

2010. jan. 6. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugalom, az, hogy megjött a menzeszed, még nem jelenti a világ végét!

Te tudod a mennyiségét, szokott-e görcsölni a hasad stb. Ha igen, szerelkezz fel görcsoldóval, közvetlen óra előtt cserélj betétet. Én olyankor a bugyimra (még reggel) felvettem egy francia bugyi szerű kisnadrágot és arra a tesiruhát.

Ha nagyon nem érzed jól magad, szólj nyugodtan a tanárnak/tanárnőnek, jobban értékelik azt, ha ilyenkor is órán vagy, mintha rögtön felmentést kérnél.

2010. jan. 6. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Vegyél egy doboz ob minit, és próbáld ki ma, hogy milyen. :) Nem nagy szám, én már általánosban is használtam tampont, mikor tesi volt. :) A lényeg, hogy nagyon mossál kezet előtte. :)
2010. jan. 6. 14:37
 4/7 A kérdező kommentje:

13 vagyok

Nem kell vennem mert hála égnek ez megoldott. Van egy nővérem és neki van itthon. Próbálkoztam is vele de valahogy nem ment...

2010. jan. 6. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Lazulj el, amennyire csak tudsz. Guggolj le vagy tedd az egyik lábad a WC-re és kicsit hátrafelé told. Hidd el, menni fog. Csak először tűnik egy kicsit bonyolultnak. De ha bent van, akkor addig ne vedd ki, amíg meg nem telt. Ez kb. 3-4 óra, de madzagján úgyis látod majd. Sok sikert! :)
2010. jan. 6. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólja tanárodnak, hogy megjött és nem biztos, hogytökéletes leszel én 3. alokalomtól kezdve tampont használok.
2010. jan. 6. 16:19
 7/7 anonim válasza:
Semmi gond először nekem se ment de próbáld több testhelyzetben nekem pl a WC-n ülve vált be.én első mensi óta tampont használok és teljesen bevált.ja am az o.b. tampon dobozában leírják h hogy csináld.
2010. jan. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!