Mit tegyek ha holnap tesi lesz és pont megjött?
Még csak nem rég óta mensizek de nem használok tampont.
Nem akarok felmentett lenni mert holnap mérik fel a gerendát, talajtornát és a szekrényugrást azoknak akik az első felmérésnél hiányoztak. És ha most nem csinálom meg akkor mindháromra egyest kapok.
Tampont nem használtam még mert félek tőle meg félek tesi előtt először kipróbálni.
Mit tegyek

a) mondd azt,hogy megjött és fáj a hasad,nekünk erre mindig adtak felmentést
b) én betéttel is sokat tesiztem (sose használtam tampont) és semmi "bajom" nem lett belőle,szóval ne izgulj... Vegyél fel fekete vagy bármilyen sötét (de legjobb a fekete) nadrágot és kész

Nyugalom, az, hogy megjött a menzeszed, még nem jelenti a világ végét!
Te tudod a mennyiségét, szokott-e görcsölni a hasad stb. Ha igen, szerelkezz fel görcsoldóval, közvetlen óra előtt cserélj betétet. Én olyankor a bugyimra (még reggel) felvettem egy francia bugyi szerű kisnadrágot és arra a tesiruhát.
Ha nagyon nem érzed jól magad, szólj nyugodtan a tanárnak/tanárnőnek, jobban értékelik azt, ha ilyenkor is órán vagy, mintha rögtön felmentést kérnél.

13 vagyok
Nem kell vennem mert hála égnek ez megoldott. Van egy nővérem és neki van itthon. Próbálkoztam is vele de valahogy nem ment...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!