Holnap nyaralni megyünk, de ma megjött. Tudtok tanácsot adni?
Ma jött meg a menzeszem, de holnap megyünk egy hétre Balatonra. Az út kb. 2 órás lesz. Ott majd valami benzinkútnál biztos tudok cserélni. De a strandon? A strand sajnos elég messze van a nyaralótól, szóval azt nem tudom megcsinálni, hogy visszamegyek és ott cserélek. A szabadstrandokon levő wc-ről inkább ne is beszéljünk. Ráadásul a vízbe sem tudok nagyon belemnni, így. :S
Normál méretű tampont használok, ami az első napokban sajnos nem túl sokáig elég, így gyakran cserélek.
Eléggé el vagyok keseredve, hogy így kell nyaralnom majd.. De csak túlélem!
Minden tanácsot szívesen fogadok!!!
17/L
És ha most nem normál tampont használnál hanem nagyobbat? Én ha tudom hogy sokáig nem jutok wc-hez, akkor erősebb tampont használok, plusz szárnyas betétet hozzá. Erősebb napokon nekem fél óránként cserélnem kell, ezzel a megoldással viszont több ideig bírom.
Sajnállak:((
:-(
Biztos van lehetőség arra,hogy a WC-ben vagy öltözőben cserélni tudd.
Más is lesz ott rajtad kívül ilyen problémával...
Én meg most azon izgulok,hogy jöjjön meg,mert én 17-én megyek a Balcsira,és én sem akarom,hogy pont akkor legyen meg.
19/L
Még jó hogy férfi vagyok...:D
Szerintem el se menj és csapj otthon egy nagy bulit.
Amúgy meg mit foglalkozol vele?
Köszönöm a válaszokat!
Hát ott a szabadstrandokon inkább kis büfék vannak, ahol szerintem sajnos nincs wc. De majd meglátjuk, hátha lesz ott valami kulturáltabb hely.
Nagyobb tampont meg még életemben nem próbáltam, de nekem elég nagynak tűnik, szóval nemhiszem, hogy az nekem kényelmes lenne.
Van ilyen kézfertőtlenítőm, szóval a kézmosást m,eg tudom így oldani. Szóval az az öltözős jó ötlet!
Jajj-jajj férfiak.
Mit foglalkozik vele? :-)
Talán csak zavarja,hogy fáj a hasa,nem tud fürdeni,önfeledten strandolni...plusz,ha még megfelelő helyet sem talál a cserére...
Ilyenkor az embernek nincs olyan hú,dejó kedve..és igenis szerencsétlen érzés,hogy pont akkor jön meg,amikor indul a Balatonra.
Amúgy ha Balcsin vagyok,én is szabadstrandra megyek,és ott van WC...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!