Holnap úszni megyek és megjött. Iylenkor tampont kell használni? Vagy még fiatal vagyok? 12 vagyok.
Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 17:14
1/9 anonim 

válasza:

Vagy nem uszol vagy tampon,betéttel meg se probáld.Van asszem mini tampon is,az biztos jó lesz.
2/9 anonim 

válasza:

Szerinted? Vagy nem úszol vagy tampon.
3/9 anonim 

válasza:

Lehet tamponnal úszni, bár nem ajánlott. Ha még nem használtál tampont, nem érdemes most elkezdened, mert elsőre elég nehéz feltenni, kell hozzá némi rutin, szóval az uszodában elég nehézkes lenne vacakolni vele.
A legjobb az lenne, ha nem úsznál. Iskolában el szokták fogadni, ha anyukád ír egy két soros igazolást.
4/9 anonim 

válasza:

Ha úszni akarsz akkor használj tampont, ha nem akarsz tampont használni, le kell mondanod az úszásról.
5/9 anonim 

válasza:

Inkább ne menj úszni. Kipróbálhatod ettől függetlenül a tampont, de ne az uszodában kísérletezz vele, hátha nem sikerül rendesen felrakni, és azért az utánad úszó vércsík nem valami esztétikus, vagy a kilógó madzag. Meg aztán, nehogy elkapj valami fertőzést, mert nem volt elég tiszta a kezed a felhelyezésnél, inkább otthon állj neki, nyugodt körülmények között.
7/9 anonim 

válasza:

Ha iskolai úszás, akkor kérhetsz felmentést, meg kell adniuk, és meg is szokták.
8/9 anonim 

válasza:

szerintem ne menj
ilyenkor nagyon könnyű fertőzéseket kapni:S
9/9 anonim 

válasza:

próbáld ki az ob mini-t elsőre ;) jó,könnyen csúszik,a lényeg hogy engedd el magad miközben felrakod,ne görcsölj könnyebb lesz- nekem bejött anno
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!