Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves lányom fehérneműjén,...

11 éves lányom fehérneműjén, fehéres, folyásnyom van. Mi lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Múlt hét óta vettem észre mosásnál és azóta figyelem. Lehet, hogy lassan meg jön neki,de a sulival az utolsó héten aquaparkba voltak és azóta észleltem. Azóta észrevettem, hogy többször vakarja, valamint fürdésnél láttam, hogy nagyon piros neki. Szerdára van időpontunk dokinál. Tegnap is, ma is kentük Canestennel, valamennyire jobb lett. Mi lehet ez? Addig is mi lenne a jó?

2014. jún. 22. 20:36
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Köszi még egyszer. De attól, hogy velem közvetlen, nem azt jelenti, hogy szívesen mutogatja magát. De ha valami baj van, hát persze, hogy nekem szól először. A gyógyszereket meg megbeszéltük és használja.
2014. júl. 3. 18:37
 32/36 anonim ***** válasza:

Anyuka!

A mutogatosságot nem neked üzentem anyuka,hanem volt egy hozzászóló aki rejtettem ugyan de arról írt mintha a szégyenlősség,vagy egyesen számára az orvos neme,az orvostól való félelem mind belenevelés eredménye lenne.

Erre írtam le meg más hozzászólásnál is hogy ez nem így van,hogy nem vagyunk egyformák és bizony a gyerekre oda kell figyelni és az ő igényeit szem előtt tartani.

2014. júl. 3. 18:43
 33/36 anonim ***** válasza:

Anyuka!

Amúgy le a kalappal előtted én azt mondom és nagyon jó hogy közvetlen a gyerek és te mindenre odafigyelsz a gyerek érzésére,igényére is és mindent megbeszélsz vele a korának megfelelő módon,okosak a gyerekek.

Ha nem vagyok nagyon indriszkrét csak akkor válaszolj majd.

Elég volt a kislánynál csak odapillantania az orvosnőnek és a pirosságot szemügyre venni vagy kellett azért mintát venni tőle?

Amit tapasztaltam ha az orvos a gyerek felé is beszél és nem csak a szülőhöz,tehát a gyerekkel is beszélget akkor az igen sokat tud segíteni,meg ha figyelmes,hogy diszkrét legyen és intimitást teremt.

Tehát valóban odafigyel hogy az legyen ott vizsgáltkor akire szükség van a vizsgálatnál,tehát orvos,beteg és te mivel kislányról van szó és igényelte a gyerek,akár te esetedbe lelkileg mint támasz,és csak addig is annyira kell vetkőzni amennyire muszály.

Végülis melyik orvoshoz vitted el?

2014. júl. 3. 18:49
 34/36 anonim ***** válasza:
Remélem minnél hamarabb meggyógyul a kislányod és élevezni tudja a nyarat.Jó nyaralást és minnél előbbi gyógyulást kívánok neki és nektek!
2014. júl. 3. 18:57
 35/36 A kérdező kommentje:
Mintát is vett, de nagyon kedves volt, nem is viselte meg a gyereket, én rosszabbra számítottam. A sajátomhoz vittem, a nődokit a nőgyógyászra értettem. :)
2014. júl. 3. 19:32
 36/36 anonim ***** válasza:
Na ennek nagyon örülök,remélem lassan teljsen helyre jön majd a kislányod.Szép nyaralást kívánok nektek,főleg a kis csajszinak!
2014. júl. 7. 19:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!