11 éves lányom fehérneműjén, fehéres, folyásnyom van. Mi lehet ez? Többi lent.
Anyuka!
A mutogatosságot nem neked üzentem anyuka,hanem volt egy hozzászóló aki rejtettem ugyan de arról írt mintha a szégyenlősség,vagy egyesen számára az orvos neme,az orvostól való félelem mind belenevelés eredménye lenne.
Erre írtam le meg más hozzászólásnál is hogy ez nem így van,hogy nem vagyunk egyformák és bizony a gyerekre oda kell figyelni és az ő igényeit szem előtt tartani.
Anyuka!
Amúgy le a kalappal előtted én azt mondom és nagyon jó hogy közvetlen a gyerek és te mindenre odafigyelsz a gyerek érzésére,igényére is és mindent megbeszélsz vele a korának megfelelő módon,okosak a gyerekek.
Ha nem vagyok nagyon indriszkrét csak akkor válaszolj majd.
Elég volt a kislánynál csak odapillantania az orvosnőnek és a pirosságot szemügyre venni vagy kellett azért mintát venni tőle?
Amit tapasztaltam ha az orvos a gyerek felé is beszél és nem csak a szülőhöz,tehát a gyerekkel is beszélget akkor az igen sokat tud segíteni,meg ha figyelmes,hogy diszkrét legyen és intimitást teremt.
Tehát valóban odafigyel hogy az legyen ott vizsgáltkor akire szükség van a vizsgálatnál,tehát orvos,beteg és te mivel kislányról van szó és igényelte a gyerek,akár te esetedbe lelkileg mint támasz,és csak addig is annyira kell vetkőzni amennyire muszály.
Végülis melyik orvoshoz vitted el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!