Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek volt már mellrákja ?...

Mária Toth 2 kérdése:

Kinek volt már mellrákja ? Nekem mind kèt mellem tele van csomókkal nagyon fájnak !

Figyelt kérdés
Akinek volt írja le nekem hogy mien volt ! Én nagyon félek olvasgattak mar róla és amit eddig olvastam nekem sajnos mind megvan !

#mell #rák #Ciszta ?
ma 01:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mammografian mikor voltal?
ma 06:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne olvasgass, találgass meg kérdezgess, hanem sürgősen fordulj orvoshoz! Ezt más is okozhatja, nem feltétlenül mellrák. Tudomásom szerint az ritkán alakul ki egyszerre mindkét mellben. Ne találgatózz, nézesd meg orvossal.
ma 07:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy helyen volt kitapintható egy cseresznye nagyságú kemény nem mozdítható dudor. Tapintásra olyan, mintha a csukló csontodhoz érnél hozzá. Rosszindulatú volt és azonnal ki kellett műteni.

Ha sok csomó van és fáj az valszeg hormonális változás pl menstruáció előtt. Menj el nőgyógyászhoz, mammográfiára csak akkor, ha a nőgyógyász indokolja.

ma 07:46
 4/5 A kérdező kommentje:
1# Nem voltam még mammográfia vizsgálaton soha ! 30 éves nő vagyok ! Kértem időpontot hétfő délután 4 re kaptam de csak emlő ultrahangra szerintetek ott kiderultlhet bármi ?
ma 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
3# Nem mensi előtt van .. Már jóideje vannak benne csomók eddig kisebbek voltak mostmár nagyobbak és fájnak is ! Meg igazából nem szégyen leis írom ha megnyomom a melbimbom akkor ilyen sárgás sűrű váladék jönn belőle ! Nagyon félek !!
ma 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!