Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves lányom fehérneműjén,...

11 éves lányom fehérneműjén, fehéres, folyásnyom van. Mi lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Múlt hét óta vettem észre mosásnál és azóta figyelem. Lehet, hogy lassan meg jön neki,de a sulival az utolsó héten aquaparkba voltak és azóta észleltem. Azóta észrevettem, hogy többször vakarja, valamint fürdésnél láttam, hogy nagyon piros neki. Szerdára van időpontunk dokinál. Tegnap is, ma is kentük Canestennel, valamennyire jobb lett. Mi lehet ez? Addig is mi lenne a jó?

2014. jún. 22. 20:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
54%

Addig is canesten.

kúp is van, ha esetleg beljebb is gond lenne.

Valami fertőzés.

2014. jún. 22. 20:43
 2/36 anonim ***** válasza:
Valami fertőzés, sajnos a gomba mellett simán előfordulhat baktérium is, akár mindkettő is egyazon fertőzésben. Az orvos kenetet fog venni és kitenyészti, aztán egy hetes gyógyszeres kúrával ki fog gyógyulni szépen a lányod. Mindenképp készítsd fel arra, hogy mit fog csinálni a nőgyógyász, hogy ne legyen neki sokk.
2014. jún. 22. 20:58
 3/36 A kérdező kommentje:
Már beszélgettünk róla, hát mit mondjak... Nem repdes az örömtől. de hát ez van.Ki szeret oda menni...
2014. jún. 22. 21:03
 4/36 anonim ***** válasza:
A kislányoknál tejsavas lemosást lehet alkalmazni, a gyógyszertárban lehet venni. Belsőleg nagyon jó gomba és baktériumölő a grapefruitmag kivonat, szörpbe, gyümölcslébe érdemes csepegtetni. A lányomnál is hasonló volt, a tenyésztéssel neki is gombás fertőzése volt, szájon át is kapott gyógyszert, bár egészségügyi dolgozóként nem vagyok híve az ilyen erős szereknek.
2014. jún. 22. 23:43
 5/36 anonim ***** válasza:

Hát szerintem előző, ha egészségügyi dolgozó vagy, akkor pontosan tudod, hogy egy esetleges kezeletlenül maradó bakteriális fertőzés akár a kislány meddőségét is okozhatja később.

Ha bakteriális a fertőzés, és a tejsavas lemosogatás (tessék??!! külső kezelés egy hüvelyi fertőzésben? Még az élő Canesten-reklámok is szokták tudni, hogy hüvelyen belüli kezelésre is van szükség) esetleg nem lenne képes kiirtani a bacikat (nem lesz képes), akkor hetekig, hónapokig, amíg ezekkel próbálkoznak, kezeletlenül marad a kislány.

Szerintem egészségügyisként beláthatod, hogy az orvosi vizsgálat az ALAP. És utána majd lehet próbálkozni, ha nem annyira durva a betegség, feltéve, hogy próbálkozásra szeretné adni az ember a fejét (megjegyzem, hogy kicsit furcsállom, hogy az ember gyereke esetében az orvos utasításainak követése helyett kísérletezgetni kezd az édesanya, de hát biztos van ilyen is...)

2014. jún. 22. 23:56
 6/36 anonim ***** válasza:

Mindenképpen női orvoshoz vidd első alkalommal a lányodat, hogy elviselhetőbb legyen számára, és hogy a jövőben esetleg ne akarja majd elkerülni a nőgyógyászt.

Gondolom gyereknőgyógyászhoz mentek.

2014. jún. 23. 08:10
 7/36 A kérdező kommentje:
A saját orvosomhoz viszem, ő férfi, de nagyon türelmes, normális, nem egy vadállat. Ezzel a részével nem lesz gond, már felkészítettem rá valamelyest. Hát addig meg Canesten krém, kamillás ülőfürdő. Még arra gondoltam, hogy ha este lefekvés előtt kapna egy kúpot, attól jobb lenne?
2014. jún. 23. 08:40
 8/36 anonim ***** válasza:
Ma már nem Canasteneznék akkor, hogy ne legyen a hüvelyben egy pici se belőle, ne torzítsa az esetleges mintavételt.
2014. jún. 23. 08:47
 9/36 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak? Szerdán délután megyünk, addig nem akarom, hogy rossz legyen neki. Még most reggel is nagyon piros volt, azért gondoltam este egy kúpra, mert az talán jobb, mint a krém, a dokinak, meg majd megmondjuk.
2014. jún. 23. 08:53
 10/36 anonim ***** válasza:
Én a kedd este már semmit sem adnék neki, se kúpot, se semmit. Valóban torzítja a mintavételt, ha akármit használsz. Ki fogja bírni a lányod most már ezt a pár napot.
2014. jún. 23. 10:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!