Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 11 éves lányom fehérneműjén,...

11 éves lányom fehérneműjén, fehéres, folyásnyom van. Mi lehet ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
Múlt hét óta vettem észre mosásnál és azóta figyelem. Lehet, hogy lassan meg jön neki,de a sulival az utolsó héten aquaparkba voltak és azóta észleltem. Azóta észrevettem, hogy többször vakarja, valamint fürdésnél láttam, hogy nagyon piros neki. Szerdára van időpontunk dokinál. Tegnap is, ma is kentük Canestennel, valamennyire jobb lett. Mi lehet ez? Addig is mi lenne a jó?

2014. jún. 22. 20:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

EGyáltaán nem biztos hogy beteg a gyerek,a fehér folyás egy telejsen normális folyamat,vannak lányok akiknek mensi előtt már évekkel megjelenik ez és a szerepe a hüvely tisztán tartása.

Mivel 11 éves a mensije is megjöhet nekem ennyi idősen már megvolt és folyásom is volt,sőt fanszőrzetem 10 évesen és amikor nőtt a szőrőm ott akkor vakartam néha és attól nekem is piros volt néha.

De én 11 évesen már nem szerettem ha anyám bejön hozzám,ha fürdök,tehát hozzám nem járt be,meg azt hogy nézegesse az kizárt lett volna.Azért azt hogy szó szerint lásd hogy a lába között piros ahhoz eléggé be kellene nézni oda.Jó én tök önálló voltam amúgy is,mentem ha kellett egyedül dokihoz,boltba,suliba már 7 évesen is.Így nekem ez fura.De ez magánvélemény.

A canesten jó neki.De milyen orvoshoz viszed?

És beszéld meg a gyerekkel hogy mit és hogyan fog megnézni az orvos,mert 11 évesen a legtöbb gyerek már gátlásos,azért elég ciki hogy valaki ott nézeget neki.

TEhát készítsd fel rá,valami hosszú felsőt vegyen fel akár és ha zavarban szokott lenni,mivel én írtam anyám előtt nem terpesztettem volna már be hogy szó szerinte mindent lásson,ezért beszéld meg vele,hogy neki kínos vagy sem,ha te mindent látsz,vagy fére nézel addig.Stb

Mivel jól tudod hogy ha az orvos megvizsgálja akkor ott fog nézegetni neki jobb ha felkészíted rá a gyereket.Mert akár mintát is vehet onnan.

Canesten az tuti jó.

2014. jún. 23. 18:31
 12/36 anonim ***** válasza:
56%
A dokim akármilyen rendes én akkor is női orvoshoz vinném,valamilyen gyerekorvoshoz,mert oké hogy neked nem kellemettlen de 11 évesen egy férfi előtt levetkőzni azért igen is ciki,meg ha még hozzád is ér.Ami az egyik embernek megfelelő az a másiknak nem biztos hogy jó.de te tudod.
2014. jún. 23. 18:34
 13/36 anonim ***** válasza:
Majd meséld el hogy mi volt,hogy zajlott,mit csinált az orvos?
2014. jún. 23. 18:34
 14/36 anonim ***** válasza:
Légyszi 13, hagyd már abba ezt a női orvosozást... A gyereknek sokkal gázabb, hogyha egy rossz női orvos kezei közé kerül, mintha egy normális, empatikus férfi vizsgálja meg. A legeslegjobb, amit a kérdező tehet, az az, hogy egy JÓ orvoshoz viszi nemtől függetlenül, és ez ezek szerint megvan náluk.
2014. jún. 23. 18:48
 15/36 anonim ***** válasza:
11-esnek meg figyelmébe ajánlanám, hogy a kislánynak baktériumos fertőzése is lehet, és ez esetben a canesten nem "tuti jó".
2014. jún. 23. 18:48
 16/36 A kérdező kommentje:
Hát én akkor is a saját orvosomhoz viszem, mert csak benne bízom, minthogy mindenki a sajátjában. 11-es! A lányomat 3 éves kora óta egyedül nevelem, ezért nincs köztünk sem titok, sem szégyenlősség. Nyugodtan be mehetek hozzá bármikor, de azért nem nagyon szoktam. Most viszont igen, meg kellet néznem ott, hogy lássam, miután mondta is hogy nagyon viszket és kicsit fáj is neki. A kúpra pedig azért gondoltam, mert azt hallottam, hogy jobb mint a krém, a dokihoz sterdán megyünk, ma meg még csak hétfő van.
2014. jún. 23. 19:15
 17/36 anonim ***** válasza:

kicsi off. Férfi orvosnál voltam életemben először. Élek, semmilyen traumám nincs ebből kifolyólag. Anyukám orvosa volt, anyukám bízott benne, és ez engem is megnyugtatot, az is, hogy eljött velem, be nem, de szerintem mivel ilyen kicsi a lány (én 1-2 évvel tbb voltam), bemehet anyuka.

Most pl. pasival elég régen voltam, ezért a nőhöz szerettem volna, de nem vették fel telefont, így kénytelen voltam férfihoz menni. Nagyon féltem valamiért, aztán az első pillanatban megkedveltem, szinte rajongani kezdtem érte, közös témánk is volt, nagyon barátságos. Sokkal jobban, mint a nő.

2014. jún. 23. 19:33
 18/36 anonim ***** válasza:
11, ha vakargatja magát, és piros, akkor azért valószínűleg beteg...
2014. jún. 23. 19:34
 19/36 A kérdező kommentje:
Szerintem is fertőzés és nem a menzesz előjele, az nem viszket, vagy ha igen akkor nem ennyire, mint neki. Meg nem aquapark után van, meg nem vakarja pirosra. Legszívesebben már reggel vinném orvoshoz, de csak szerdától van a doki ezért keresem a megoldást addig is.
2014. jún. 23. 19:43
 20/36 anonim ***** válasza:
Kedveskéim, azért ha mindkét orvos jó, akkor a női orvosnak csak előnye lehet a férfival szemben, hátrányát legfeljebb a perverz női beteg tud beképzelni magának.
2014. jún. 24. 17:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!